Pamulihan perjalanan internasional pinuh diperkirakeun ku 2025

Pamulihan perjalanan internasional pinuh diperkirakeun ku 2025
Pamulihan perjalanan internasional pinuh diperkirakeun ku 2025
Ditulis ku Harry Johnson

Angkat internasional bakal ngahontal 68% tina tingkat pra-COVID-19 sacara global dina 2022 sareng diperkirakeun ningkat kana 82% dina 2023 sareng 97% dina 2024, sateuacan pulih pinuh ku 2025 dina 101% tina tingkat 2019, kalayan diproyeksikan. 1.5 miliar departures internasional.

Tapi, lintasan pikeun pamulihan dina pamitan internasional henteu linier di daérah atanapi nagara.

Perjalanan internasional ti Amérika Kalér parantos nunjukkeun paningkatan dina taun 2021 nalika angkat internasional ningkat 15% sataun-on-taun. The AS naros janten pasar perjalanan outbound panglegana di 2021. Dina 2022, departures outbound ti Amérika Kalér diperkirakeun ngahontal 69% tina tingkat 2019, saméméh nyieun recovery pinuh ku 2024, dina 102% tina tingkat 2019, dihareupeun wewengkon séjén.

Departures internasional ti nagara Éropa diperkirakeun ngahontal 69% tina inohong 2019 di 2022. Salaku kapercayaan perjalanan rebuilds, pasar intra-Éropa diperkirakeun kauntungan, disetir ku preferensi pikeun perjalanan pondok-haul.

Tapi, recovery perjalanan kudu contend jeung inflasi, rising waragad hirup, jeung perang di Ukraina. Ku 2025, angkat internasional diperkirakeun janten 98% tina tingkat 2019. Sacara géografis, perang henteu sumebar ka luar wates Ukraina. Tapi, Rusia mangrupikeun pasar perjalanan outbound panggedéna kalima di dunya dina taun 2019, sedengkeun Ukraina mangrupikeun dua belas. Ka hareup, perjalanan outbound kawates ti nagara-nagara ieu bakal ngahalangan pamulihan pariwisata Éropa sacara umum.

Asia-Pasifik diperkirakeun katinggaleun dina hal pamulihan. Angkat kaluar ti daérah éta ngan bakal ngahontal 67% tina tingkat 2019 dina taun 2022, kusabab ngaleungitkeun larangan perjalanan anu langkung laun, sareng kacenderungan pikeun larangan domestik anu énggal nalika wabah COVID-19. Sakali pasar perjalanan outbound panggedéna di daérah sareng dunya, Cina henteu nunjukkeun tanda-tanda santai tina ukuran wates anu ketat dina jangka pondok. Taun 2021, angkat internasional ti China ngan ukur 2% tina tingkat 2019.

Nalika perjalanan internasional global disetél pikeun pulih ka tingkat pra-pandémik ku 2025, paménta pariwisata sigana béda-béda. Tina dua taun perjalanan anu terbatas, sababaraha peralihan jangka panjang sareng tren jangka pondok parantos muncul. Konsumén ayeuna langkung dipikaresep pikeun ngudag pangalaman otentik, nungtut tawaran perjalanan pribadi, nyampur bisnis sareng perjalanan luang, sareng janten langkung sadar kana dampak lingkunganana sacara umum.

Masih aya jalan panjang pikeun ngahontal kaayaan normal. Tapi, poténsi pamulihan pinuh ku 2025 paling anyar masihan alesan anu hadé pikeun industri perjalanan sareng pariwisata optimistis pikeun masa depan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN