hotél Qatar teu hayang 2022 Piala Dunya wisatawan gay

hotél Qatar teu hayang 2022 Piala Dunya wisatawan gay
hotél Qatar teu hayang 2022 Piala Dunya wisatawan gay
Ditulis ku Harry Johnson

Kelompok hak-hak LGBT+ tos sababaraha kali ngungkabkeun kaprihatinan anu kuat ngeunaan kumaha pasangan anu sami jinisna tiasa dirawat di Qatar ti saprak nagara éta dilélér hak hosting pikeun Piala Dunia di 2010.

Masalah hak-hak homo janten bagian tina kritik ngeunaan kaputusan FIFA pikeun nyalonkeun hiji bangsa anu ogé parantos nyanghareupan tuduhan panyalahgunaan hak TKI nalika aranjeunna ngawangun stadion sareng infrastruktur anu diperyogikeun.

Sakelompok wartawan investigasi Éropa nembé ngarilis hasil panilitian mandiri anu anyar dimana aranjeunna mendakan yén tetep aya tingkat permusuhan anu luhur sareng permusuhan langsung ngeunaan pasangan anu sami-sami nalika datang ka booking akomodasi hotél di Qatar sateuacan Piala Dunia 2022. 

Salila panalungtikanana, wartawan ti penyiar nagara di Dénmark, Swédia jeung Norwégia nganggap salaku panganten anyar homo ngarencanakeun bulan madu nalika nyobian buku kamar di 69 hotél dina daptar resmi panyadia anu disarankeun FIFA.

sanajan FIFA nyatakeun yén dulur ti sagala lapisan kahirupan bakal wilujeng sumping di Qatar nalika Piala Dunya najong kaluar dina bulan Nopémber, tilu hotél Qatari dina daptar FIFA sacara datar nampik bookings ti pasangan sarua-sex citing hukum Qatar nu ngajadikeun homoseksualitas ilegal, sedengkeun dua puluh batur geus nungtut yén pasangan gay refrain tina sagala mintonkeun umum tina sayang.

Sésana hotél dina daptar FIFA tétéla teu boga masalah narima reservations ti pasangan kelamin sarua, nurutkeun laporan gabungan NRK urang Norwegia, SVT Swedia sarta DR Denmark.

Komite Tertinggi Qatar pikeun Pangiriman & Warisan (SC), badan anu ditugaskeun pikeun ngatur Piala Dunia, sadar kana panemuan laporan sareng nyarios yén sanaos Qatar mangrupikeun 'nagara konservatif', aranjeunna 'komitmen pikeun nganteurkeun Dunya FIFA inklusif. Pangalaman Piala anu ngabagéakeun, aman sareng tiasa diaksés ku sadayana.'

Ngoméntaran kana panalungtikan, FIFA ogé nyatakeun yén aranjeunna tetep yakin yén sadaya 'ukuran anu diperyogikeun' bakal dilaksanakeun nalika Piala Dunia dimimitian dina bulan Nopémber.

"FIFA yakin yén sadaya ukuran anu dipikabutuh bakal dilaksanakeun pikeun pendukung LGBTQ + supados aranjeunna, sapertos anu sanés, tiasa ngabagéakeun sareng aman salami kajawaraan," ceuk maranehna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

1 Comment

  • I am a Perancis / Amérika, geus spent sababaraha tetep di Qatar. Abdi ayeuna nuju di Doha sababaraha dinten. Sababaraha anggota tim kami homo sareng henteu mendakan permusuhan di mana waé. Wengi ayeuna, urang tuang di Nobu dimana dua méja lalaki homo anu nyaring sareng lucu. Henteu aya anu ngintip ti saha waé sareng henteu katingali beurat. Ngeunaan PDA, nagara éta konservatif sarta henteu ngamajukeun nyieun kaluar di publik, paduli genders aub.
    Kuring datang ka Qatar pinuh ku gagasan négatip dibikeun tapi saprak embrassed tradisi jeung nilai masarakat ieu, dimimitian ku peran awéwé.
    Artikel ieu nujul kana 3 ti 69 hotél kalawan cadangan on topik lamun ngawartoskeun kabuka ngeunaan preferensi seksual. Nyaan teu ningali deal badag kalayan ieu. Hayu urang difokuskeun positip di balik kajadian mimiti gedena ieu di Dunya Arab. Hayu urang nyerah dina klise sareng ngabagéakeun kasempetan pikeun tukeur sareng gaduh pendapat sorangan.

eTurboNews | eTN