Jamaika ngabagéakeun "Hot Ones Caribbean"

gambar kahadean tina Jamaica Tourist Board
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

The Jamaica Tourist Board bakal ngabagéakeun TEMPO Networks ka Jamaica taun ieu ngahasilkeun usum kadua tina Panas leuwih Karibia, versi Karibia tina séri wéb wawancara populér tina Complex Networks, Hot Ones. Kalayan langkung ti 1 milyar pintonan, TEMPO bakal nampilkeun selebriti Jamaika top, saos cabe panas sareng campuran rupa-rupa bakat Jamaika dina sababaraha séktor kalebet seni, olahraga, kuliner, bisnis sareng pamaréntahan.

"Kami bungah pikeun pasangan sareng TEMPO pikeun séri ieu tina 14 épisode Hot Ones Caribbean ti Jamaika," saur Donovan White, Diréktur Pariwisata, Dewan Wisata Jamaika. "Bagian tina misi kami pikeun ngamajukeun merek Jamaika nyaéta nyorot faktor anu ngabédakeun pulo sareng tujuan sanés di sakumna dunya sapertos masakan lokal sareng rempah-rempah, ku kituna gawé bareng sareng TEMPO ieu bakal ngabantosan urang ngalakukeun éta. Tambih Deui, sareng 2022 janten Ulang Taun Kamerdékaan urang anu ka-60, kami resep pisan janten fokus usum 2 tina acara ieu.

TEMPO ngarencanakeun pikeun mintonkeun budaya Jamaika

Kalayan gawé barengna sareng Badan Pariwisata Jamaika pikeun Usum 2, TEMPO bakal nyorot anu pangsaéna tina pangaruh kuliner, budaya, sareng selebritis pulo di sakumna dunya.

"Ti musik nepi ka olah raga nepi ka asakan sareng tujuan anu leres-leres narik ati, Jamaika luar biasa dina sababaraha cara sareng mangrupikeun Pulo Karibia anu munggaran dimana TEMPO Networks diluncurkeun, janten pikasieuneun pisan pikeun ngahasilkeun usum 2 Hot Ones Caribbean di 'irie. ' pulo Jamaika, "ceuk Frederick A. Morton, Jr., Pangadeg, Pupuhu & CEO, TEMPO Networks.

Langkung seueur pengumuman sareng apdet bakal dibagikeun nalika Hot Ones Caribbean Season 2 dimimitian syuting di Jamaika.

The Jamaica Tourist Board (JTB), diadegkeun dina 1955, nyaéta agénsi pariwisata nasional Jamaika dumasar di ibukota Kingston. Kantor JTB ogé lokasina di Montego Bay, Rajana, Toronto jeung London. Kantor perwakilan aya di Berlin, Barcelona, ​​​​Roma, Amsterdam, Sukabumi, Tokyo, sareng Paris.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment

  • Niekada nemaniau, kad galiu būti tokia turtinga po to, kai bandžiau susitvarkyti ir pasirūpinti savo šeima, žaidžiau loterijoje, bet niekada nepasisekė laimėti, kol nepamačiau komentarų internete, kaip jis padžiau Laimi, neubandžjo Laimi, neubandžia Laimi, neubandžia Laimi, neubandžia Laimi, neubandžiau parašiau jam žinutę el. paštu po kelių valandų jis atsakė, todėl pasakiau, ko noriu, jis man patikino sėkmę. jis taip pat pasakė man, ką turėčiau daryti, ir aš padariau viską, ko jis iš manęs prašė, po kelių valandų jis davė man laimingus skaičius ir parodė, kur žaisti, todėl aš padariau taip, kadieu nuruto, kadieu nu 15 000 000 mln. Esu turtingas ir laimingas, ačiū kunigui salamiui už pagalbą, jadi tavęs esu niekas. Jei jums reikia jo pagalbos, kad laimėtumėte, galite susisiekti su juo el. paštu purenaturalhealer@gmail.com ku WhatsApp +2348143757229