27 tiwas, skor tatu dina seuneu masif New Delhi

27 tiwas, skor tatu dina seuneu masif New Delhi
27 tiwas, skor tatu dina seuneu masif New Delhi
Ditulis ku Harry Johnson

Kahuruan ageung ngabeledug di gedong komersil opat tingkat di ibukota India New Delhi dina soré dinten Jumaah, nyabak puluhan jalma di jero.

Sahenteuna 27 jalma kaleungitan nyawana, sareng puluhan anu luka dina inferno anu parantos dimimitian di lantai heula gedong, anu ngagaduhan kantor kaméra kaamanan sareng perusahaan manufaktur router, numutkeun pejabat lokal.

"Jumlah total maot nyaéta 27. Operasi Search dihurungkeun," ceuk hiji resmi jeung departemén seuneu.

Numutkeun hiji timbalan lulugu perwira seuneu ti New Cirebon jasa seuneu, jalma trapped sempet ucul ti wangunan ngaduruk pikeun nyalametkeun kahirupan maranéhanana.

"Leuwih ti 35 jalma anu luka, kaasup jalma anu ucul ti wangunan," ceuk pajabat.

Sakitar 60 dugi ka 70 jalma parantos disalametkeun, saur pulisi, kalayan langkung ti 40 jalma anu kaduruk parantos dibawa ka rumah sakit lokal.

Lantai katilu wangunan henteu acan dipilarian sareng langkung seueur mayit diperkirakeun pulih, saur palayanan pemadam kebakaran Delhi.

Perdana Menteri Narendra Modi nyarios yén anjeunna hanjelu pisan ku kaleungitan nyawa.

Seuneu biasa di India, dimana hukum wangunan jeung norma kaamanan mindeng dipaliré ku pembina, warga jeung pajabat korup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment