Saudia Cargo jeung Cainiao partnership solidifies

Kasuksésan perjanjian gawé babarengan taun ka tukang sareng Cainiao Network, panangan logistik Alibaba Group parantos ngamungkinkeun Saudia Cargo pikeun ngahontal kamekaran anu signifikan dina kiriman e-commerce taun ieu. Kasapukan éta nyiptakeun 'jembatan langit' anu maju antara Asia sareng Éropa, ngamungkinkeun Saudia Cargo nyandak kauntungan tina kasempetan anu timbul tina pasar e-commerce global anu ngembang.

Cainiao ngiringan program penerbangan Saudia Cargo dina Maret 2021, ngahubungkeun Hong Kong SAR ka Liege Belgium, ngalangkungan hub Riyadh Saudia Cargo, kalayan 12 penerbangan dioperasikeun per minggu. Penerbangan angkutan barang ngamungkinkeun Riyadh janten modél hub distribusi anu épéktip di Wétan Tengah berkat kerjasama anu kuat anu dijalin ku perusahaan sareng pamaén lokal.

Vikram Vohra, Diréktur Régional Saudia Cargo - Asia Pasifik: "Perjangjian éta ngamungkinkeun urang pikeun nyandak kauntungan tina aksés kana platform e-commerce Alibaba nalika balanja online terus ningkat, didorong sabagian ku pandémik Covid-19. The partnership kalawan Cainiao, nu nawarkeun jasa logistik ka leuwih ti 200 nagara, nyaeta sentral pikeun strategi pertumbuhan urang pikeun dékade ieu tur nyetel template pikeun pasatujuan gawé babarengan hareup. Cainiao parantos janten mitra anu dipercaya sareng dihargaan.

Dandy Zhang, Diréktur Komersial Global Line Haul, bisnis Lintas-wates Cainiao: "Salaku perusahaan logistik pinter global, Cainiao terus-terusan ningkatkeun jasa logistik sareng efisiensi pikeun nyugemakeun paménta e-commerce di Éropa sareng Wétan Tengah. Kerjasama kami sareng Saudia Cargo parantos suksés, sareng kami ngarepkeun pikeun nguatkeun gawé babarengan dina jangka panjang.

Saudia Cargo parantos ningkatkeun jumlah penerbangan kargo anu dioperasikeun ka tujuan di Wétan Tengah, Afrika, Asia, Eropa sareng Amérika Kalér salami sababaraha taun ka pengker pikeun mastikeun yén éta terus nyumponan paménta pikeun e-commerce sareng nganteurkeun kana Saudia's ' Strategi Visi 2030 pikeun kamekaran.

Perusahaan parantos ningkatkeun kapasitas angkutna ti taun ka tukang, nambihan sareng ngan ukur ningkatkeun rohangan sareng kapasitas tonnage pikeun ngangkut barang e-commerce dina rute anu béda, anu diurus ku tanaga anu terlatih anu mastikeun pangiriman anu paling aman. Jumlah penerbangan ti pasar Hong Kong naek langkung ti 30% nyalira.

Pandemik ngungkabkeun kabutuhan anu ngadesek pikeun jasa kargo kusabab séktor e-commerce ningali naékna dramatis nalika pandémik, kalayan ramalan naékna 19% sadunya dina pendapatan e-commerce antara pra-sareng-pos COVID-19 timeframes di 2020. Saudia Kargo ngumumkeun sababaraha ukuran pikeun mastikeun kontinuitas operasina sareng paningkatan penerbanganna mangrupikeun bagian tina jasana sareng Cainiao.

Ieu ngakibatkeun teu ngan hiji partnership kuat tur leuwih wareg, tapi ogé mantuan showcase kumaha éféktif Saudia Cargo gawé bareng mitra sakuliah dunya maranéhanana, ensures pangiriman pas waktuna. Kapuasan Cainiao sareng operasi Saudia Cargo, sapanjang taun katukang sareng sanaos perjuangan pandém, parantos ngabuktikeun Saudia Cargo janten pasangan anu dipercaya sareng suksés.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment