Marriott Vacations Worldwide ngumumkeun dividends tunai

Marriott Vacations Worldwide Corporation dinten ayeuna ngumumkeun dewan direksi na otorisasi dividen tunai triwulanan $ 0.62 per saham tina saham biasa. Dividen kasebut dibayar dina atanapi sakitar 9 Juni 2022, ka para pemegang saham catetan dina nutup usaha dina 26 Mei 2022.

Marriott Vacations Worldwide Corporation nyaéta parusahaan pakansi global ngarah nu nawarkeun kapamilikan pakansi, bursa, rental jeung Resort jeung manajemén harta, babarengan jeung usaha patali, produk jeung jasa.

Perusahaan ngagaduhan langkung ti 120 resor kapamilikan liburan sareng sakitar 700,000 kulawarga anu gaduh dina portopolio anu rupa-rupa anu kalebet sababaraha merek kapamilikan liburan anu paling iconic.

Pausahaan ogé ngoperasikeun jaringan bursa sareng program kaanggotaan anu diwangun ku ampir 3,200 resorts afiliasi di langkung ti 90 bangsa, ogé nyayogikeun jasa manajemén pikeun resorts sareng pamondokan anu sanés.

Salaku pamimpin sareng inovator dina industri pakansi, Perusahaan ngadukung standar kaunggulan pangluhurna dina ngalayanan para nasabah, investor sareng mitra bari ngajaga hubungan ekslusif jangka panjang sareng Marriott International, Inc. sareng Hyatt Hotels Corporation pikeun pangwangunan, penjualan sareng pamasaran produk jeung jasa kapamilikan pakansi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment