Healdsburg Wine & Food Experience nampilkeun anu pangsaéna di Sonoma County

Tempatna di jantung nagara anggur California, Healdsburg Wine & Food Experience bakal janten perayaan tilu dinten anu nampilkeun anu pangsaéna di Sonoma County sareng tuangeun sareng anggur anu terkenal di dunya. Festival ieu bakal nunjukkeun panyipta daérah - patani, pekebun, pembuat anggur, sareng koki - sareng anggur anu diaku sacara global ti daérah anggur pangageungna di dunya, sabab narékahan pikeun nyorot karagaman kuliner anu sregep, prakték pertanian lestari sareng sambungan jero kana tatanén anu Sonoma. nawaran.

Acara sabtu minggu-lila bakal kaasup tastings anggur husus sarta diskusi seminar, barbecues, lunches luar biasa, demonstrasi koki selebritis, sarta hiji Grand Tasting expansive, kitu ogé hiji konsér musik nagara outdoor live featuring The Band Perry. Acara bakal lumangsung Mungkin 20-22 di Healdsburg, a kota leutik tur welcoming nu geus ngadegkeun sorangan dina taun panganyarna salaku luhur dahareun nasional jeung tujuan anggur.

chefs béntang lokal anu ilubiung dina acara ngawengku, Duskie Estes of Ladang ka goah, Douglas Keane of Healdsburg Bar & Grill, tim kuliner berbakat dina Thread Tunggal Kyle Connaughton urang "sarta Dustin Valette The Matheson na Valette. Diantara seueur koki bintang global acara éta nyaéta béntang Food Network Maneet Chauhan, koki / pamilik Los Angeles Ray Garcia, juara "Top Chef" Stephanie Izard, koki top paporit Nyesha Arrington, bintang Food Network populér Tim Love, sareng Justin Chapple Food & Wine. . Sémah ogé bakal manja ku nikmat kuliner ti Domenica Catelli, Crista Luedtke, Jesse Mallgren, Lee Ann Wong sareng seueur deui!

Acara bakal dilaksanakeun di sabudeureun Healdsburg, kaasup di The Matheson, Montage Healdsburg, sarta The Madrona, sapanjang kalawan wineries kaasup Kendall-Jackson estate jeung Kebon, Yordania Winery Estate, Rodney Strong kebon anggur, Dutton ranch, Stonestreet Estate kebon anggur, sareng nu sanesna.

sabtu minggu ieu conceptualized ngagungkeun mecenghulna Healdsburg urang salaku hiji tujuan epicurean sarta mayar upeti ka warisan Sonoma County urang salaku model puseur tatanén sarta kelestarian. "Tujuan kami sareng festival ieu nyaéta pikeun nyorot keragaman kuliner anu séhat, anggur anu luar biasa sareng prakték pertanian sustainable Sonoma sabab aya hubunganana sareng dunya sanés," saur Steve Dveris, CEO SD Media Productions, produsén acara. "Kami bungah pikeun nunjukkeun hubungan anu jero kana tatanén anu dimaénkeun di sakuliah Sonoma County - panyipta anu leres di tukangeun sihir tujuan. Urang ngajak anggur jeung kadaharan pencinta ngajajah tur imbibe ku pamahaman hadé ti mana dahareun jeung anggur maranéhna asalna tina bari pasamoan kulawarga anu stewarding lahan nu nyadiakeun bounty luar biasa ieu, nambihan Karissa Kruse, Présidén Sonoma County Winegrowers, saha éta instrumental. dina conceiving sahiji acara, jeung nu pakaitna mangrupakeun mitra founding acara.

Tangtosna, anggur sareng tuangeun ngan ukur bagian tina persamaan. Acara ogé ngagungkeun sareng ngadukung masarakat satempat. Konsér musik nagara anu diayakeun di Rodney Strong Vineyards dina dinten Saptu malem pedah Sonoma County Grape Growers Foundation, anu misina nyaéta pikeun ngumpulkeun dana anu ngadukung kasehatan, perumahan mampu milik, pamekaran tenaga kerja sareng sumber daya sanésna anu ngangkat padamel kebon anggur lokal sareng para patani sareng kulawargana. Jeung Jumaah soré barbecue kalawan-unggul pangajén BBQ Chef Matt Horn bakal nguntungkeun nu Future Patani Amérika ngaliwatan dana beasiswa husus anu bakal dijieun pikeun siswa lokal anu hayang ngudag karir di pertanian.

The Healdsburg Anggur & Pangalaman Pangan boga daptar sagala-béntang mitra. Kendall Jackson Wines, Stonestreet Estate Vineyards, Ford PRO, Alaska Airlines, Dahareun & Anggur, Travel + Leisure sadayana sponsor acara babarengan jeung Sonoma County Winegrowers.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN