Karibia ngiringan kampanye Airbnb Live and Work Anywhere

As flexibility becomes a permanent part of so many company cultures, Airbnb wants to make it easier for workers to take advantage of their newly enshrined flexibility. With more than 6 million listings worldwide, the platform launched last Thursday its “Live and Work Anywhere” program, an ongoing initiative to continue working with governments and DMOs to create a one-stop-shop for remote workers, and encourage them to try new locations to work, while helping to revive tourism and provide economic support to communities after years of travel restrictions.

Pikeun wewengkon Karibia, Airbnb manggihan yén:

Pangsa wengi anu dipesen pikeun tetep jangka panjang dina Q1 2022 ampir dua kali dibandingkeun sareng période anu sami dina taun 2019. 

Dina Q1 2019, ampir 6% tina sadaya pesenan kanggo tetep jangka panjang, sedengkeun dina Q1 2022 persentase ieu ngahontal ampir 10%.

Jumlah peuting dipesen pikeun jangka panjang tetep tripled dina Q1'22 dibandingkeun Q1'19.

Kalayan nyarios ieu, Airbnb sareng Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) parantos gawé bareng pikeun ngamajukeun Karibia salaku tujuan anu layak pikeun cicing sareng damel di mana waé, ngalangkungan peluncuran kampanye "Karya ti Karibia". Kampanye ieu dirancang pikeun nyorot sareng ngamajukeun rupa-rupa tujuan ngaliwatan halaman badarat anu nyayogikeun inpormasi ngeunaan visa nomad digital pikeun tiap nagara masing-masing, sareng ogé nyorot pilihan Airbnb anu pangsaéna pikeun cicing sareng damel. Halaman badarat promosi ieu bakal unik pikeun batur di sakuliah dunya sareng bakal nyorot 16 tujuan anu milu salaku pilihan pikeun Digital Nomads: Anguilla, Antigua & Barbuda, Barbados, Belize, British Virgin Islands, Cayman Islands, Dominica, Guyana, Martinique, Montserrat, St. Eustatius, St Kitts, St Lucia, St Maarten, Trinidad.

"The recovery ajeg pariwisata Karibia geus disetir ku inovasi sarta kahayang pikeun nangkep kasempetan, kawas kebangkitan nomaden digital sarta ngembangkeun program long stay pikeun diversify pangalaman nganjang di wewengkon. CTO gumbira yén Airbnb parantos ngaidentipikasi Karibia salaku salah sahiji anu disorot dina program Live and Work Anywhere global na, sareng dina ngalakukeunana, ngadukung kasuksésan terus-terusan di daérah éta. "- Faye Gill, Diréktur CTO, Layanan Kaanggotaan.

"Airbnb reueus tiasa gawé bareng deui sareng CTO supados tetep promosi tujuan anu béda di Karibia ku kituna masarakat tiasa damel sareng ngarambat. Kampanye ieu mangrupikeun usaha gabungan énggal anu bakal terus ngabantosan promosi daérah anu saé. – Manajer Kabijakan Airbnb pikeun Amérika Tengah sareng Karibia Carlos Muñoz .

Kemitraan ieu mangrupikeun salah sahiji seueur inisiatif dina program CTO pikeun ngabantosan anggotana ngawangun deui pariwisata sareng terangkeun program nomad digital di tujuanana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment