Delegasi Bahama papanggih jeung Pajabat Pariwisata Top di Mexico

gambar kahadean tina Bahama Kamentrian Pariwisata
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Sénator nu Hon. Randy Rolle, Konsultan di kantor Wakil Perdana Menteri, Hubungan Global sareng Panaséhat Senior ka Wakil Perdana Menteri sareng Menteri, Kamentrian Pariwisata, Investasi & Aviation Bahama (BMOTIA), bakal mingpin delegasi pariwisata ka Mexico dina usaha pikeun nguatkeun. datangna di Bahama. Lima poé lalampahan, 16 -20 Méi, bakal ngawengku rapat di tilu kota utama Méksiko: Mexico City, ibukota; Guadalajara; sarta Monterrey, sakabéh nu boga sambungan langsung, tilu penerbangan per minggu, ngaliwatan Panama mun Nassau on Copa Airlines.

Ogé gabung dina rapat bakal wawakil ti stakeholder pariwisata Bahama kaasup Margaritaville di Sea Paradise Cruises; hotél sarta resorts utama di Bahama, nyaéta Atlantis Paradise Island Bahama; RIU Istana Paradise Island; Sendal Resorts; Viva Wyndham Fortuna Beach; Warwick Paradise Island Resort; sareng mitra maskapai ti Copa Airlines sareng American Airlines.

Saur Sénator Rolle, "Kami hoyong nampilkeun pangalaman anu saé sareng teu aya tandingan anu ngantosan wisatawan Méksiko di 16 tujuan utama di Nusantara urang 700 pulo sareng 2000 cays sareng sakaligus ngamajukeun naha éta tetep langkung saé di Bahama."

Taun ka tukang, ampir 4,000 Mexicans nganjang ka Bahama ngahasilkeun diperkirakeun $ 10 juta tambah. 

Sateuacan pandémik, datangna sémah ti Méksiko rata-rata antara 6,000 - 8,000 taunan, ngahasilkeun ampir $15 juta.

Méksiko mangrupikeun nagara ka-10 anu pangpadetna dumasar daérah sareng ékonomi ka-15 panggedéna di dunya dumasar kana produk doméstik kotor (PDB) sareng GDP per kapita.

Ditambahkeun Sénator Rolle: "Para wisatawan Méksiko sok didaptarkeun di antara tilu nagara anu paling luhur di Amérika Latin kalayan seueur sémah ka Bahama. Salila pandémik, urang ningali kadatanganana sareng tetep ningkat, sareng urang didorong ku tren ieu sareng naon anu urang saksian dina sababaraha taun katukang. Kami henteu ragu yén jumlah wisatawan Méksiko tiasa sareng bakal ningkat pisan.

Kapuloan Bahama nawarkeun pangalaman unik for everyone, ti liburan kulawarga jeung taman cai spektakuler, bulan madu jeung pangalaman romantis, fishing, golep, rapat perusahaan jeung lalampahan insentif dina resorts-kelas dunya jeung hotél butik ekslusif nu bisa ngahontal ku penerbangan biasa, parahu keur pelesir atawa pesawat pribadi.

Salian ti Copa Airlines, wisatawan tiasa kalayan gampang ngarambat ka The Islands of The Bahamas ti tilu kota utama Mexico City, Guadalajara sareng Monterrey dina penerbangan via American Airlines, Delta Airlines sareng United Airlines anu nyambungkeun kana bandara anu paling penting di Amérika Serikat. pulo di Bahama kayaning: Nassau (NAS), Freeport (FPO), The Exumas (GGT), Eleuthera (NLH), Marsh Harbour (MHH), diantara pulo séjén.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang kumaha carana ngarambat ka Bahama, mangga buka Bahamas.com/travelupdates

Ngeunaan Bahama

Kalawan leuwih ti 700 pulo jeung cays, jeung 16 tujuan pulo unik, Bahama lokasina ngan 80.4 kms off basisir Florida, nawarkeun hiji getaway gampang nu transports travelers kaluar tina rutin poean maranéhna. Kapuloan Bahama boast fishing, diving, numpak kapal exhilarating sarta rébuan mil ti cai paling spektakuler jeung pantai di bumi nu await kulawarga, pasangan jeung adventurers. Jelajahi sadayana anu ditawarkeun ka pulo di bahamas.com/es atanapi dina Twitter, Facebook, YouTube atanapi Instagram pikeun ningali naha… Langkung saé di Bahama!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN