Rihanna di Barbados sareng Baby Bump sareng Bikini

gambar kahadean tina @gabgonbad, twitter
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Rihanna dina trimester katilu kakandungan nya jeung kapanggih waktu bersantai balik ka imah di Barbados nembe sateuacan angkat deui ka Los Angeles, California.

Manehna katempo kedip-kedip bikini sequined sparkly handap nabrak orok rada atra di hiji pantai di nagara imahna. Evidently asih sequins, Rihanna geus nempo dina bikini sequined héjo sarta bikini beureum jeung oranyeu.

Rihanna nyarios ka Refinery29 awal taun ieu ngeunaan kumaha anjeunna ngahaja hoyong ngartikeun deui kumaha gaya maternity, nyatakeun: "Ayeuna kuring leres-leres ngadorong ideu seksi. Nalika awéwé hamil, masarakat condong ngaraos anjeun nyumput, nyumputkeun seksi anjeun, sareng anjeun henteu seksi ayeuna [tapi] anjeun bakal uih deui, sareng kuring henteu percanten kana éta.

"Jadi kuring nyobian barang-barang anu kuring henteu acan gaduh kapercayaan pikeun nyobian sateuacan kuring hamil."

"The strappiest, nu thinnest, sarta leuwih cut-outs hadé pikeun kuring."

Iraha Rihanna jeung kabogoh nya Rocky uih deui ka Los Angeles, Rocky ditahan di Bandara LAX pikeun narajang nganggo senjata anu maot dina hubunganana sareng némbak Nopémber 2021. Numutkeun hiji sumber Hiburan Tonight, pasangan éta henteu ningali ieu datangna sarta sagemblengna blindsided kana datangna di bandara.

Sumber ET ngajentrekeun: "Rihanna ngadamel titik pikeun nganapigasi sisi umum kakandunganana dina istilahna nyalira sareng ayeuna ujug-ujug aya hal-hal anu teu dikadalikeun. Drama ieu mangrupikeun hal anu terakhir anu diperyogikeun Rihanna ayeuna. Manéhna hayang jadi mellow, rileks, jeung fokus 100 persen dina datangna orokna — teu stressing kaluar!

Rocky dituduh ngadeukeutan saurang lalaki anu anjeunna kenal di jalan sateuacan nembak sababaraha tembakan ka anjeunna dina bulan Nopémber 2021. Imahna di Los Angeles nembe katingal sareng treuk U-Haul di jalan tol. Imah ieu diserbu ku pulisi saatos aranjeunna dugi ka bumi pikeun ngalayanan nawaran milarian sareng nganggo battering ram pikeun nembus gerbang payun na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN