The Future of Travel Usaha

Ampir 2,500 parantos ngadaptarkeun konperénsi virtual taunan Cvent taun ieu, anu ngahimpun para pembeli sareng supplier dina industri perjalanan global pikeun dinten pendidikan sareng jaringan. Cvent mangrupikeun rapat, acara, perjalanan sareng panyadia téknologi silaturahmi, sareng ngayakeun Puncak Perjalanan taunan na Salasa, 24 Mei.

Acara virtual gratis bakal diayakeun di Cvent Attendee Hub, sareng pamilon ogé diondang pikeun ngahadiran resepsi jejaring pribadi di London sareng New York City dina 23 sareng 24 Méi, masing-masing. Dikurilingan pikeun kabutuhan pembeli sareng manajer perjalanan, perusahaan manajemén perjalanan (TMC), sareng pengusaha hotel, acara taun ieu bakal nawiskeun para hadirin kasempetan ngadangu ti sajumlah pamimpin industri sareng ahli nalika ngabahas kaayaan perjalanan ayeuna sareng kumaha industri. nuju ngarencanakeun jalan ka hareup nalika pamulihan pandémik terus.

Panel para ahli perjalanan sareng eksekutif bakal judul utama KTT taun ieu, nawiskeun seueur wawasan ngeunaan tren konci anu ngadorong ékosistem perjalanan bisnis. Keynote bubuka bakal nampilkeun: 

               · Chip Rogers, Présidén & CEO American Hotel & Lodging Association (AHLA)

               · Peter Caputo, Principal jeung Pamimpin Subsektor Rékréasi AS, Deloitte

               · Patrick Mendes, Kapala Patugas Komérsial Grup di Accor

               Richard Eades, Global Category Lead (Perjalanan & Rapat) di BP 

Salian nyadiakeun panarimaan jejaring maya interaktif dina 24 Méi, Cvent ogé bakal jadi tuan rumah dua acara jejaring di-jalma pikeun masihan profésional industri kasempetan neruskeun paguneman pahareup-hareup. The London pre-acara jaringan panarimaan bakal lumangsung di Sofitel London St James on Senén, 23 Méi, ti 5:00 pm - 7:30 pm GMT, sedengkeun sawala pos-acara jeung hajatan bakal lumangsung di Arlo NoMad di New York City on Salasa 24 Méi, ti 4:00 pm - 6:30 pm AND. 

"Kami bungah pikeun ngayakeun KTT Perjalanan Cvent taunan kadua kami. Kalayan perjalanan bisnis sareng samentawis dina naékna, penting pisan yén kami terus masihan wawasan anyar, prakték pangsaéna, sareng rohangan pikeun para profesional perjalanan sareng silaturahmi pikeun kalibet sareng diajar tina anu pangsaéna, sareng kami reueus mingpin paguneman. kalayan gempungan virtual kami sareng acara jejaring pribadi, ”saur Wakil Présidén Senior Penjualan, Anil Punyapu. "Dua-satengah taun ka tukang parantos nyababkeun tantangan anu luar biasa pikeun dunya perjalanan bisnis, sareng diajar tina panyatur puncak taun ieu, peta jalan produk sareng sesi breakout bakal kabuktian teu ternilai pikeun ngabantosan para profesional industri nganapigasi bentang samentawis ayeuna sareng masa depan. .”

Acara sadinten bakal nawiskeun para pembeli sareng panyadia agenda anu kuat anu kalebet apdet pangénggalna ti Cvent's Travel and Transient product roadmaps sareng sesi breakout anu nyertakeun topik-topik sapertos:  

               · Diversity sareng kelestarian dina perjalanan

               · Kumaha nyiapkeun rebound perjalanan bisnis

               · Ngawangun sareng nganteurkeun RFP anu tujuanana

               · Kawajiban miara dina bentang anyar

               · Tren sumber hotél sareng prakték pangsaéna

Individu tiasa ngadaptar pikeun puncak sareng tiasa mendakan inpormasi langkung seueur ngeunaan acara jejaring Ieuh

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment