Pandémik COVID ngabalukarkeun Ngabingungkeun Tarif Hotel

Konsumén dina persepsi Inggris, ngeunaan dimana mendakan tingkat anu pangsaéna, janten langkung bingung dina pandémik, numutkeun Survey Tamu Hotel panganyarna ti BVA BDRC.

laporan kapanggih yén kaanggotaan program kasatiaan teu ni'mat merek hotél, kalawan OTAs ogé garnering anggota, nunjukkeun yen strategi sejen diperlukeun pikeun narik sémah ka bookings langsung.

Persepsi konsumen dimana mendakan tingkat anu pangsaéna langkung milih OTA, dina 33% réspondén, kalayan situs wéb hotél caket 27%, sanaos dua pilihan parantos turun dina tilu taun ka pengker, tina 41% sareng 28% masing-masing. Persentase wisatawan anu henteu terang parantos dua kali dina waktos éta, nunjukkeun kabingungan di pasar.

James Bland, diréktur, BVA BDRC, ngadawuh: "Ranté hotél global geus ngawangun program frékuénsi maranéhanana jeung niat nyetir bookings langsung jeung ngurangan biaya ngeusian ranjang pikeun boga maranéhanana.

"Pandemik hartosna turunna gancang dina jumlah wisatawan perusahaan, anu janten seuseueurna anggota program frekuensi. Kalayan pasar anu langkung ngandelkeun para wisatawan luang, ranté éta kedah condong kana saluran anu sanés pikeun nyangking sémah sareng, nalika perjalanan dibuka deui, kedah ngiringan deui sareng konsumen pikeun ngirangan biaya akuisisi.

Dina hal booking saluran, 59% tina travelers bisnis pikaresep situs brand hotél, bari, pikeun bookings luang, 56% favored sakabeh situs séjén. Tina saluran booking. booking.com ieu paling dilongok, kalawan 56% tina travelers sanggeus nempo atawa dipaké, kalawan Premier Inn boga Whitbread paling dilongok tina situs branded hotél, dina kasalapan dina daptar saluran.

Salaku ieu bakal nyarankeun, Premier Inn ngayakeun duanana kaunggulan merek na ranking brand, dituturkeun ku Hilton Hotels & Resorts, lajeng Libur Inn.

Dina hal kasadaran ku tingkat, Premier Inn rengking pangluhurna pikeun hotél ékonomi, kalawan Libur Inn ngarah pasar pertengahan, Hilton Hotels & Resorts layanan pinuh luhur sarta Ritz Carlton dina méwah. Tina merek homestay, Airbnb mingpin lapangan ku sababaraha cara.

Ngatur program kasatiaan, 40% tina sadaya réspondén mangrupikeun anggota sahenteuna hiji program, naék ka 64% tina wisatawan bisnis. Lima puluh opat persén réspondén Generasi Y ngayakeun kaanggotaan. Hilton Honors mangrupikeun program anu paling populér, cacah 23% réspondén, kalayan program OTA - Expedia sareng hotels.com - salajengna dina rangking.

Daya tarik pasar domestik Inggris pikeun wisatawan luang tetep teguh, kalayan 80% sémah luang parantos dipesen tempat tinggal domestik, atanapi kamungkinan pisan, sareng kota ngarecah pilihan anu paling populér. Tekanan biaya anu dirasakeun ku konsumen ogé mangrupikeun faktor, kalayan nilai artos anu nyababkeun kaputusan pesenan.

Bland nyarios: "Konsumén janten langkung nyaman sareng ide pikeun mesen liburan internasional, tapi nalika urang ningali pucuk héjo pikeun perjalanan kaluar, ampir dua kali saloba déwasa dipesen liburan Inggris salami Januari - insiden pangluhurna ti saprak mimiti nyukcruk. .

"Kanyamanan sareng ide pikeun cicing di hotél sareng jinis akomodasi anu dibayar sanés ngaluncat sacara signifikan nalika kasieunan anu didorong Omicron surut sareng séktor akomodasi nutup kana norma pra-pandémik dina hal tingkat kanyamanan konsumen.

"Anu tetep ditingali nyaéta naha pamulihan ieu bakal tahan, atanapi naha éta mangrupikeun hurray ahir sateuacan krisis biaya-hirup mimiti ngegel. Sakumaha anu urang tingali tina survey kami, nilai mangrupikeun panggerak pikeun konsumen sareng aya faktor salajengna anu nuju ka urang, kalebet kanaékan harga énérgi sareng kamungkinan akibat ékonomi tina perang Putin ka Ukraina.

Pasar luang domestik parantos ngadominasi séktor ieu salami pandémik, kalayan rata-rata 3.8 perjalanan luang anu dicandak dina dua taun katukang, ngalawan 1.3 perjalanan bisnis domestik. Pantai sareng Resort istirahat populer, sabab iklim anu langkung aheng henteu sayogi.

Ulikan BVA BDRC manggihan yén kapercayaan dina perjalanan ieu tumuwuh, kalawan 47% konsumén UK senang buku lalampahan domestik bisa dicokot dina sababaraha bulan jeung 32% balik ayeuna. Salaku tamu geus jadi leuwih nyaman jeung tetep di hotél, maranéhanana ogé geus dimimitian mulang ka kota. Ningali hajat masa depan pikeun 12 bulan ka hareup, 47% ngarencanakeun istirahat kota, sedengkeun 34% hoyong nganjang ka daérah atanapi atraksi lokal sareng 32% narékahan nganjang ka babaturan atanapi baraya.

Bland nyarios: "Seueur di séktor anu ngarasa yén, nalika perjalanan internasional janten langkung pasti, konsumen bakal balik deui kana pola anu lami sareng uih deui milarian panonpoé usum panas. Sabalikna urang tiasa ningali yén pasar domestik parantos langkung lami pandém sareng, kalayan pangaruh tambihan prihatin ngeunaan harga sareng dampak perjalanan dina perubahan iklim, tiasa tetep ngagedekeun.

"Pikeun neraskeun narik tamu, hotél kedah ngahargaan yén aranjeunna henteu deui gaduh pasar captive, tapi kedah bersaing, upami henteu dina cuaca, maka nilai sareng pangalaman, sabab para konsumen ningali ngamangpaatkeun waktos sareng artosna."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN