Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Protes anu Ganas di Ékuador nembé robih janten Partéi Jalan

Wisatawan di Ékuador nampi pesen darurat from kadutaan maranéhna minggu kamari. Dinten Minggu wengi protés telenges di Ékuador robih janten partai saatos pamaréntah Ékuador ngahontal perjanjian sareng aktivis pribumi. Tadi teh Ékuador présidén sareng pamimpin pribumi lungguh pikeun negosiasi tivi di tengah protés anu lumangsung.

Hasilna mangrupikeun tungtung ka 11 dinten protés telenges. Pamingpin negeskeun yén anjeunna bakal narik SK Présidén anu ngikis subsidi BBM sareng ngagentoskeun sareng anu anyar. Présidén Lenín Moreno ngagungkeun perjanjian salaku "solusi pikeun perdamaian sareng nagara".

Kembang api salaku tanaga médis ngagabung kana tarian buleud sareng pésta jalanan sareng "para demonstran" anu sakumaha urang sadayana terang ku ayeuna, mangrupikeun jalma kelas Ékuador.

Sateuacanna kaayaan kaamanan sareng kaamanan di Ékuador angkat tangan, memicu kedutaan asing pikeun ngaluarkeun pembaruan pikeun mastikeun kasalametan wargana dina sajam.

Paus Francis meryogikeun perdamaian di Ékuador saatos dinten serangan di gedong pamaréntahan sareng kantor média anu nyababkeun curfew.

Francis ngaluarkeun banding dinten Minggu ogé dina nami sadaya uskup Amazon, kalebet ti Ékuador. Aranjeunna aya di Roma pikeun ngabahas usaha garéja pikeun langkung ngabdi pikeun masarakat adat di daérah éta.

Francis nyarios: "Kuring bagikeun kasedihan pikeun maot, tatu sareng leungit. Kuring ngadorong usaha pikeun perdamaian sosial, kalayan diperhatoskeun khususna ka jalma anu paling rentan, ka jalma-jalma miskin sareng hak-hak asasi manusa. "

Protes anu Ganas di Ékuador janten

Nyitak Friendly, PDF & Email