Dior ngagabung sareng Palatih, Versace sareng Givenchy dina 'nyinggung' Cina ka Taiwan

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Dior ngagabung sareng Palatih, Versace sareng Givenchy dina 'nyinggung' Cina ka Taiwan

Powerhouse mode Perancis Dior parantos janten mérek méwah pangénggalna saatos Versace, Givenchy sareng Palatih, Versace kajebak dina skandal kusabab 'integritas wilayah' Cina.

Dior kapaksa nyungkeun hapunten pikeun nunjukkeun peta Républik Rahayat Tiongkok (Tiongkok) anu kaleungitan kaputusan diri Républik Cina (Taiwan).

"Dior mimiti ngalegaan hampura kami pikeun pernyataan anu salah sareng salah gambaran anu dilakukeun ku anggota staf Dior dina presentasi kampus," ceuk mérek dina jaringan sosial Weibo dina Kemis.

Pernyataan éta nambihan yén Dior ngahargaan kawijakan 'Hiji Tiongkok' sareng "ngajaga sacara ketat kadaulatan Tiongkok sareng integritas daérah," sareng janji pikeun nyegah kasalahan sapertos kajantenan di pikahareupeun.

Mimiti minggu ieu, Dior ngayakeun presentasi anu nunjukkeun toko na di Républik Rahayat Tiongkok (Cina), tapi Républik Tiongkok (Taiwan) dikaluarkeun tina peta. Kacilakaan éta langsung ditingali ku batur ti pemirsa, anu naros kunaon pulau éta leungit.

Pagawé ngajelaskeun yén gambarna leutik teuing sahingga Taiwan leutik teuing pikeun ditingalikeun. Nanging, murid anu waspada ngaréspon yén Républik Tiongkok (Taiwan) langkung ageung tibatan pulau Hainan, titik pangkidulna Cina, anu ditingalikeun dina peta. Pagawé éta teras nyarios yén Républik Tiongkok (Taiwan) sareng Hong Kong ngan ukur kalebet dina presentasi Dior ngeunaan "Cina Raya."

Pidéo tina acara anu nunjukkeun peta na muncul dina halaman wéb microblogging Cina Weibo, anu nyababkeun serangan balik diantara pangguna. Sababaraha netizen Cina anu 'patriotik' ngambek malah ngajak padamelna dipecat. Hapunten Dior janten salah sahiji topik anu paling populér di Weibo Cina dinten Kemis, sareng dikabarkan mangrupikeun anu kadua anu paling dipilarian istilah dina platform.

Éta sanés pertama kalina perusahaan barang méwah kedah nyungkeun hampura pikeun gaffes supados ulah ambek konsumén sareng pamaréntah salah sahiji pasar panggedéna di dunya. Dina bulan Agustus, label Amérika Palatih AS, imah modél mewah Perancis Givenchy sareng raksasa mode Italia Versace kabuka pikeun ngadaptarkeun Hong Kong, Républik Cina (Taiwan) sareng Macao salaku nagara misah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
>