24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Latvia Breaking News wartos teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Naon salahna armada airBaltic Airbus? 50 mesin diganti ngan 2 taun!

Naon salahna armada airBaltic Airbus? 50 mesin diganti ngan 2 taun!

Pamawa bendera Lativia airBaltic (AS Air Baltic Corporation), anu dumasarkeun di Bandara Internasional Riga sareng ngoperasikeun penerbangan di panjuru Éropa, nyatakeun yén éta kedah ngalakukeun lima puluh gaganti mesin dina 2 taun munggaran saatos nambihan Airbus Pesawat A220-300 kana armada na.

Maskapai éta nyatakeun yén parobihanana dilakukeun kusabab "alesan anu béda, kalebet rencanana sareng panerapan anu dijadwalkeun," sabab rencana pangenal pesawat anyar peryogi "perhatian tambahan sareng paningkatan nalika tahap awal eksploitasi."

Jetbus A220-300 jet, anu sateuacana katelah Bombardier CSeries, diwanohkeun ka airBaltic dina bulan Désémber 2016 sareng nambihan pesawat 14 modél dina akhir taun 2018. Unggal pesawat dilengkepan ku dua mesin Pratt & Whitney. Janten, upami operator ngoperasikeun 13 pesawat dina waktos éta, éta hartosna perusahaan kedah ngalaksanakeun ampir dua per per mesin dina unggal pesawat.

Jumlah héran ngagantian mesin anu mimitina dilaporkeun ku analis penerbangan Alex Macheras teu lami saatos pamawa bendera Swiss, Swiss International Air Lines (SWISS), mutuskeun pikeun samentawis ngabasmi sadaya jet Airbus A220 na. Perusahaan nyarioskeun yén aya kajadian "insiden" sareng mesin pesawat sareng hoyong ngayakeun pamariksaan mesin sareng pamariksaan éksténsif pikeun sadaya armada A220 sateuacan dikintunkeun kana jasa.

Henteu lami saatos insiden éta, produser mesin Pratt & Whitney nganjurkeun cek tambahan armada-lebar pikeun PW1500G, jinis mesin anu ngawasa Airbus A220, ogé pikeun mesin PW1900G, "ngajaga armada tetep operasional."

Dinten Kemis, SWISS nempatkeun sadayana A220s na kana jasa sareng neraskeun penerbangan deui sacara rutin. Pangguna primér sanés ti A220s henteu ngungkabkeun rencana-rencana pikeun ground armada sorangan.

AirBaltic ayeuna ngoperasikeun 20 pesawat Airbus A220-300, sareng ogé nganggo Boeing 737-300, 737-500, sareng Bombardier DHQ400 pikeun penerbangan na, tapi tujuanna gaduh armada sadaya jet Airbus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov