Manajer tingkat internasional pikeun mingpin Bab Italia EHMA

Ezio Indiani- Delegasi anyar EHMA Italia
Ezio Indiani- Delegasi anyar EHMA Italia
Ditulis ku jelema nu nyunting

ITALY (eTN) - EHMA (Asosiasi Manajer Hotel Éropa), pakaitna profesionals industri perhotelan di Éropa, dipercayakeun ka Mr.

Nyitak Friendly, PDF & Email

ITALY (eTN) - EHMA (Asosiasi Manajer Hotel Éropa), pakaitna para ahli industri perhotelan di Éropa, dipercayakeun ka Mr. Ezio Indiani pikeun minuhan jabatan diréktur nasional, Italia. Upacara ieu diayakeun di Biarriz, Perancis, dina acara Rapat Umum Taunan. Wakil anu kapilih pikeun Mr. Indiani nyaéta Tuan Roberto Cappelletto, umum manajer Istana Hotel Villa Cortine di Sirmione, Tasik Garda.

Prioritas dina komunikasi
Indiani nekenkeun pentingna ngajaga sareng ngadorong konsép internationalismeu pikeun ningkatkeun martabat pakaitna, sareng anjeunna ngarencanakeun ngajantenkeun Italia langkung EHMA hadir di luar negeri kalayan komunikasi kontinyu sareng aksi sistematik pikeun nyiptakeun sinergi antara para mitra. Kusabab kitu, mitra asing bakal diajak ngiringan rapat Italia. Ogé, komunikasi bakal ditangkep janten langkung épéktip ku ngarencanakeun buletin dua bulan dina basa Itali sareng versi Inggris kalayan berita ngeunaan prestasi, ngeunaan rétrukturna, sareng peluncuran produk. Buletin bakal dikirim ogé ka kolega asing.

Sandi: kualitas luhur
Prioritas sanésna Mr. Indiani nyaéta ningkatkeun jumlah anggota aktip janten 500. Sadaya manajer umum hotél paling bergengsi di Éropa kedah pakait sareng EHMA. Pikeun ieu, diperyogikeun pikeun nambahan jumlah anggota internasional, anu ayeuna low. Italia ngagaduhan seueur aplikasi pikeun kaanggotaan tapi henteu tiasa ditampi, sedengkeun kalebet diréktur ngora hotél utama anu ilubiung aktip dina kahirupan sosial pakaitna bakal masihan dorongan penting dina tingkat global.

Rapat salajengna di Italia kedah dihadiran ku panyatur utama kalayan kontén profil tinggi. Hiji tim bakal dibentuk pikeun ruang lingkup milarian sponsor lembaga Italia sareng kamungkinan dua atanapi tilu di tingkat internasional.
Latihan mangrupikeun program konci sanés pikeun utusan nasional. Indiani bakal janten pemburu sirah ku janten ayana anu tetep di Hotel Training Colleges sareng paguron luhur Italia, sapertos IULM, LUISS, sareng Bocconi CISET, kalayan tujuan pikeun ningali jalma ngora anu gaduh poténsial luhur pikeun asup kana industri perhotelan.

Profésional anu meunang penghargaan dina silaturahmi
Salami karirna, Ezio Indiani parantos kéngingkeun pangalaman éksténsif dina bidang internasional hôtellerie méwah, damel kanggo sababaraha hotél anu paling bergengsi di dunya, dimana anjeunna ngahontal hasil anu saé kusabab kaahlian manajemén na, ditingkatkeun ku gaya Italia. Dina 2002, anjeunna dilélér Hadiah Hermes salaku manajer hotél anu pangsaéna di dunya, sareng di 2009, anjeunna dilélér Premio unggulan salaku manajer hotél internasional.

Manajer umum di Hotel Principe di Savoia ti Juli 2005, Indiani ngamimitian karirna ku pangalaman kahijina di Jérman sareng London. Di Italia, anjeunna ngagabung sareng Milan Hilton International sareng Cavalieri Hilton di Roma salaku pangurus tuangeun sareng inuman. Saatos pangalaman salajengna di luar negeri di Casa de Campo di Républik Dominika sareng Hyde Park Hotel di London, anjeunna nyandak arah Hotel Eden di Roma (Forte Group), atas nami anjeunna ogé ngarahkeun Grand Hotel Palace Fonte di Fiuggi, sareng salami sababaraha taun, Hotel des Bergues di Jenéwa.

Pangalaman terakhir Indiani sateuacan gabung sareng Principi Di Savoia, nyaéta Villa D'Este di Cernobbio.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.