Grup Ethiopian Airlines ngaluncurkeun inisiatif kelestarian

Grup Ethiopian Airlines ngaluncurkeun inisiatif kelestarian
Ethiopian Airlines

Grup Airlines Étiopia, Grup Penerbangan Terbesar di Afrika sareng SKYTRAX Certified Four Star Global Airline, parantos ngaluncurkeun inisiatif pangembangan kapasitas inovatif anu ditujukeun pikeun nyiptakeun nilai lokal dina produk tatanén. Inisiatif pangwangunan anu ditingali ka hareup diluyukeun pikeun ngadukung serikat koperasi anu diwangun jutaan jutaan patani anu gaduh inovasi sareng téknologi, sahingga mastikeun penetrasi pasar internasionalna.

Nalika nyawalakeun sareng Mr. Tewolde GebreMariam, Chief Executive Officer Group Ethiopian Airlines di markas Étiopia, pamangku kapentingan anu dipendakan ti instansi pamaréntah sareng serikat koperasi patani parantos ngutarakeun rasa syukur kana peluncuran program pangembangan kapasitas sareng sumpah pikeun gawé bareng.

Mr. Tewolde dina bagian na nyarios, "Kami resep ngaluncurkeun inisiatif anu diarahkeun pikeun ningkatkeun kahirupan masarakat patani Étiopia ogé ngadukung aranjeunna dina bersaing di pasar global. Kami bakal tetep ngabagi pangalaman sareng ngadukung implementasi strategi substitusi impor nagara urang kalayan usaha penciptaan nilai lokal (LVC) anu konsisten sareng progresif. "

Sumber Ethiopian Airlines organik ngahasilkeun langsung ti tegalan sareng sacara signifikan nyumbang kana langkah substitusi impor ékonomi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali