Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Berita bandara: Japan Airlines ningkatkeun jasa di Haneda

SakuraLoungeatnight
SakuraLoungeatnight
Ditulis ku jelema nu nyunting

Musim gugur ieu, Japan Airlines (JAL) bakal ngamimitian penerbangan ti Haneda ka Amérika Serikat, Éropa, sareng Asia, sareng perjalanan luar negeri henteu ngan ukur bakal langkung merenah pikeun warga kota di Tokyo, tapi ku JAL's ext

Nyitak Friendly, PDF & Email

Musim gugur ieu, Japan Airlines (JAL) bakal ngamimitian penerbangan ti Haneda ka Amérika Serikat, Éropa, sareng Asia, sareng perjalanan luar negeri henteu ngan ukur bakal langkung merenah pikeun padumuk kota di Tokyo, tapi ku cakupan domestik JAL anu lega, panumpang ti régional Jepang ogé bakal milarian ngumbara di luar negeri langkung pikaresepeun tibatan anu kantos aya sambungan anu leueur di Haneda.

Japan Airlines bakal ngamimitian ngaladénan panumpang di terminal internasional pangénggalna Bandara Internasional Tokyo nalika resmi dibuka tanggal 21 Oktober 2010. Salaku tambahan, JAL ogé bakal ngalaan fasilitas anu diperbarui sapertos konter check-in sareng lounge di terminal panumpang domestik 1 pas sabab pamutahiran réngsé ti tengah Oktober.

Pikeun nyumponan kabutuhan konsumén JAL anu bakal nyambung antara jaringan domestikna anu lega sareng dunya ngalangkungan Haneda, JAL bakal nawiskeun daptar jasa sareng fasilitas anu énggal sareng ningkat anu didamel dina konsep "Kesederhanaan, Genah, sareng Kacepetan" sareng apresiasi anu jero pikeun palanggan na.

JAL International Departure and Arrival Lounge
Anggota JAL Mileage Bank (JMB) anu layak, ogé panumpang kelas munggaran sareng kelas éksékutip tiasa ngarepkeun Kadatangan Lounge perdana dina perjalanan asupna sareng ogé mendakan kanyamanan di lingkungan anu akrab nalika JAL netepkeun JAL First Class Lounge na Sakura Lounge anu terkenal pikeun panumpang ngantosan naék penerbanganna.

Dirancang ku warna haneut sareng lega kalayan bisnis, tempat makan, sareng rélaxasi anu ditetepkeun, JAL tujuanna pikeun nyayogikeun ruang tunggu kalayan suasana anu ngondang anu dilengkepan ogé fasilitas praktis anu tiasa nyumponan pangabutuh konsumén anu hargana. Modél panganyarna korsi pijet sareng fasilitas pancuran sapertos hotél mangrupikeun fasilitas sanés anu ditawarkeun pikeun mastikeun kanyamanan pikeun panumpang, khususna pikeun anu ngantosan naek kapal wengi-wengi.

Nalika kadatangan, panumpang anu layak tiasa nganggo JAL's Arrival Lounge anu munggaran, dipasihan fasilitas pancuran sareng tempat nyayogikeun snacks ringan sareng inuman. Wisatawan bisnis anu sumping énjing-énjing bakal mendakan Lounge Arrival janten pikaresepeun pikeun fungsina salaku tempat pikeun nyegerkeun saatos istirahat anu alus dina kapal sareng sateuacan ngamimitian dinten anu produktif di kantor.

Kaayaan anu ngatur panggunaan lounge sareng detil jasa na bakal sayogi dina halaman wéb JAL engké.

Sambungan Gancang antara JAL Group Flights
JAL ngoperasikeun penerbangan domestik kaluar tina Terminal 1, anu parantos caket kana terminal internasional anu énggal. Nanging, pikeun mempermudah transfer antara penerbangan sacara éksklusif pikeun palanggan JAL sareng maskapai mitra, JAL bakal ngenalkeun layanan beus shuttle langsung anu ngan ukur 8 menit dina hiji jalan.

Panumpang anu aya hubunganana sareng bandara-bandara régional di Jepang kana penerbangan internasional di Haneda bakal tiasa parios koper-koperna pikeun perjalanan. Nalika panumpang anu mindahkeun tina penerbangan internasional ka rute domestik diperyogikeun nyandak koperna saatos sumping ka Haneda pikeun diberesihan adat, JAL parantos nyetél lokét check-in domestik anu aya di terminal internasional dimana panumpang tiasa parios dina koperna pikeun domestik porsi sateuacan ngaluncurkeun jasa beus shuttle anu disayogikeun ku JAL pikeun angkatna di payunna kalayan ngan ukur bagasi bawa-bawa.

Ayeuna, prosedur check-in diperyogikeun di Bandara Haneda pikeun sambungan ti penerbangan internasional ka codeshare internasional anu dioperasikeun ku maskapai anu sanés.

Pembaharuan Lounge Terminal Doméstik
JAL parantos ngalihkeun ruang istirahat di Terminal 1 ka lantai tilu gedong terminal, anu ayeuna masihan pandangan landasan pacu. Ruang Premium Diamond anu dirombak sareng Sakura Lounge bakal dibuka sacara resmi ti 20 Oktober. Nawiskeun panumpang suasana anu langkung lemes sareng privasi anu ditingkatkeun, ruang istirahat ogé ngagaduhan ruang perpustakaan anu cocog pikeun wisatawan bisnis, fasilitas pancuran sareng pijet, ogé ruang kulawarga anu kondusif pikeun konsumén iinditan jeung barudak.

Pikeun panumpang anu mimitina henteu cocog ku kelas perjalanan atanapi status kaanggotaan flyer anu sering, JAL ogé bakal mimiti nawiskeun pamakean Sakura Lounge kalayan bayaran. Panumpang diperyogikeun pikeun mesen online sateuacan perjalanan. Detil sareng kaayaan bakal sayogi dina halaman wéb JAL engké.

Perbaikan pikeun Konter Check-in
JAL parantos ngarobih konter-konterna Supers Utang sareng Prioritas Tamu anu aya di lantai dua Terminal 1.

Ngeunaan tinimbangan anu ati-ati pikeun panumpang anu ngagaduhan kabutuhan khusus, loket Senyum Dukungan ayeuna ngempelkeun konsép Desain Universal sahingga saloba jalma, henteu paduli umur atanapi kamampuan fisik, bakal tiasa ngagunakeunana kalayan gampang. JAL mimiti ngalayanan ti konter-konter ieu anu lokasina di belah kidul sareng kalér terminal ti Juli sareng Agustus taun ieu, masing-masing.

JAL sadar yén waktos mangrupikeun hakekat pikeun seueur wisatawan bisnis sahingga ngusahakeun ngaminimalkeun waktos anu diperyogikeun ti waktos check-in dugi ka kosan. Konter Kelas Pertama JAL sareng konter JAL Global Club (JGC) parantos didesain ulang ku tujuan ieu dina pikiran, sareng saluran kaamanan khusus parantos ditetepkeun pikeun panumpang Kelas Pertama JAL, anggota JMB Intan, sareng anggota perdana JGC, supados aranjeunna tiasa pikeun lancar sareng gancang ngalangkungan kaamanan ka lounges anu direnovasi sateuacan hiber aranjeunna.

Musim gugur ieu, JAL ngajak panumpang datang ngalaman jasa anyar di Haneda.

Nyitak Friendly, PDF & Email