Kota Kuwait ngayakeun rapat ka-52 Organisasi Pamawa Udara Arab

Kota Kuwait ngayakeun rapat ka-52 Organisasi Pamawa Udara Arab
Kota Kuwait ngayakeun rapat ka-52 Organisasi Pamawa Udara Arab

Ibukota Kuwait Kota Kuwait dinten ayeuna ngabagéakeun rapat umum taunan ka-52 di Organisasi Pamawa Udara Arab (AACO).

Dina upacara pembukaan, Menteri Keuangan Kuwait Nayef Al-Hajraf nyatakeun dina terang kamajuan gancang di dunya, maskapai Arab kedah langkung muka cakrawala pikeun ngabantosan ngamajukeun kamekaran dunya Arab.

Masarakat Arab kedah damel babarengan pikeun ngahontal kasuksésan sareng kaamanan ékonomi ku nyanghareupan tantangan, ngungkulan kasusah sareng ngamajukeun konsép pasar Arab umum, saurna.

Yousef Al-Jassem, pupuhu Kuwait Airways, nyatakeun séktor transportasi udara Arab mangrupikeun mesin utama pikeun ékonomi nagara-nagara Arab.

Masalah pivotal kalebet larangan operasional dina perjanjian jasa udara sareng kamampuan maskapai pikeun maénkeun peran ékonomiana, saur anjeunna.

Abdul Wahab Teffaha, sekretaris jénderal AACO, nyatakeun séktor penerbangan global parantos nyaksian rata-rata pertumbuhan genep persén dina jumlah panumpang saprak 2010.

Lalu lintas di bandara Arab parantos ningkat ku rata-rata taunan 6.8 persén ti saprak 2010, saurna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN