Jamaika sareng Panama pikeun netepkeun susunan seueur tujuan, saur Menteri Bartlett

Jamaika sareng Panama pikeun netepkeun susunan seueur tujuan, saur menteri Bartlett
Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett nampi kado ti Menteri Pariwisata pikeun Panama, Yang Terutama Ivan Alfaro

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett parantos ngumumkeun yén Jamaika sareng Républik Panama badé netepkeun susunan multi tujuan, salaku bagian tina upaya nguatkeun hubungan pariwisata antara kadua nagara.

Pengumuman ieu nuturkeun diskusi sareng Menteri Pariwisata Panama, Anu Mulia Ivan Alfaro, sareng Menteri Bartlett di World Travel Market (WTM) di London kamari.

"Pariwisata multi tujuan mangrupikeun stratégi pikeun ningkatkeun penawaran produk tina tujuan masing-masing, tapi langkungna pikeun ngamungkinkeun konéksi udara anu langkung saé diantara pasar khususna, pikeun tujuan jarak jauh. Kalayan susunan multi tujuan ieu, Panama bakal janten hub pikeun penerbangan jarak jauh sareng Émirat sareng Air China mangrupikeun dua operator anu dituju, "saur Menteri Bartlett.

Dewan Pariwisata Jamaika sareng Otoritas Pariwisata Panamania bakal pendak pikeun nyimpulkeun detil ngeunaan susunanana dugi ka Januari 2020 kanggo ditandatanganan salami FITUR di Spanyol.

"Daérah kolaborasi anu kadua nyaéta ngajajah kumaha urang tiasa langkung ngungkit kana Diaspora Jamaika anu parantos nyumbang kana pengayaan budaya Panama.

Daérah kolaborasi anu katilu sareng akhir nyaéta ngawangun daya tahan di daérah, anu bakal kalebet pendirian satelit Global Resilience and Crisis Management Center di universitas anu disatujuan di Panama, "tambah Menteri Bartlett.

Jamaika parantos ngagaduhan hubungan diplomatik sareng Panama ti saprak 1966. Ayeuna, COPA Airlines, anu mangrupikeun pamawa bendera Panama, ngoperasikeun sabelas (11) penerbangan mingguan kana Jamaika.

WTM mangrupikeun platform promosi utama pikeun JTB sareng nampilkeun seueur perusahaan Jamaika, nyiptakeun kasempetan idéal pikeun pendak sareng para ahli industri sareng ngalaksanakeun tawaran bisnis.

Menteri Bartlett, anu ngiringan ngiringan WTM salaku bagian tina usaha ningkatkeun perjalanan kaluar ti Inggris, Éropa Kalér, Rusia, Skandinavia sareng daérah Nordik pikeun nambihan kadatangan ti pasar-pasar ieu, bakal balik deui ka Pulo Sulawesi dina 8 Nopémber.

Kanggo langkung seueur berita ngeunaan Jamaika, mangga klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN