Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun wartos kasalametan Tonga Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Gempa kuat ngabatu Tonga, teu aya peringatan tsunami dikaluarkeun

Gempa kuat ngabatu Tonga, teu aya peringatan tsunami dikaluarkeun
Gempa kuat ngabatu Tonga, teu aya peringatan tsunami dikaluarkeun

Gempa Bumi saageung 6.1 ngaguruh Tonga dinten ayeuna. Henteu aya peringatan tsunami dikaluarkeun.

Laporan Awal:

Gedéna 6.1

Tanggal-Waktu • 11 Nov 2019 23:03:27 UTC
• 11 Nov 2019 11:03:27 caket pusat gempa

Lokasi 18.904S 175.369W

Jerona 10 km

Jarak • 146.8 km (91.0 mi) NW of Pangai, Tonga
• 248.1 km (153.8 mi) N ti Nuku alofa, Tonga
• 622.0 km (385.6 mi) ESE di Labasa, Fiji
• 658.9 km (408.5 mi) S ti Suva, Fiji
• 680.4 km (421.8 mi) SW of Apia, Samoa

Lokasi Henteu Pasti Horisontal: 3.9 km; Nangtung 1.9 km

Paraméter Nph = 39; Dmin = 572.9 km; Rmss = 0.90 detik; Gp = 76 °

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov