ICAO: Wétan Tengah mangrupikeun daérah paling gancang pikeun pangunjung udara

ICAO: Wétan Tengah mangrupikeun daérah paling gancang pikeun pangunjung udara saprak 2011
Sékretaris Jéndral ICAO Dr Fang Liu

Dina Rapat Kalima Direksi Jénderal Penerbangan Sipil pikeun ICAO Daérah Wétan Tengah (DGCA-MID / 5) di Kota Kuwait, Sekretaris Jéndral ICAO Dr. Fang Liu negeskeun yén paningkatan paningkatan palaksanaan kaamanan, kaamanan, sareng standar kelestarian ICAO sareng prakték anu disarankeun (SARPs), strategi, sareng prakarsa anu sanés. , nyaéta muka konci ékonomi anu ageung sareng manpaat pangwangunan berkelanjutan di daérah éta.

Ucapan keynote na ngaguar advokasi ICAO pikeun manpaat penerbangan dina hal kahontalna Agenda PBB pikeun Pembangunan Berkelanjutan 2030 PBB. ICAO ngamajukeun kasadaran, kalebet dina tingkat kapamimpinan Nagara, ngeunaan sababaraha cara anu konéktipitas internasional anu didamel ngalangkungan penerbangan sipil langsung ngadukung 15 tina 17 Tujuan Pembangunan Berkelanjutan (SDGs) dina Agenda 2030.

"Wilayah Wétan Tengah ICAO parantos janten salah sahiji tempat berkembang paling gancang di dunya pikeun panumpang sareng pangangkut kargo ti saprak 2011," nyatakeun Dr Liu, nyatet yén maskapai udara régional nyatakeun tingkat pertumbuhan 4-5% kanggo patalimarga sareng lalu lintas pengiriman sareng éta kanaékan 10% kadatangan wisatawan ku hawa kajantenan dina 2018. "Aviation ayeuna ngadukung langkung ti 2.4 juta padamelan sareng nyumbang USD 130 milyar ka PDB di GID Wilayah MID. Masing-masing Nagara anjeun ngagaduhan tanggung jawab utami pikeun mastikeun yén infrastruktur anu cekap, sumber daya manusa, latihan, sareng kapasitas anu sanés pikeun nempatkeun sareng ngatur perkiraan patalimarga. "

Ieu bakal ngalibatkeun mastikeun yén perencanaan penerbangan lokal sareng nasional dijajarkeun sareng SARP sareng terstruktur dumasar kana target sareng kerangka anu didamel dina Rencana Global pikeun Kasalametan Penerbangan (GASP), Kapasitas sareng Efisiensi Navigasi Udara (GANP), sareng Kaamanan Penerbangan (GASeP ).

ICAO Wétan Tengah parantos janten salah sahiji anu pang gancangna berkembang di dunya pikeun panumpang sareng pangangkut kargo ti saprak 2011 ... Kuring muji MID kana kinerja kaamanan penerbangan anu kahontal, bahkan nalika angka-angka lalu lintas terus ningkat…

Dina titik ieu, Sekretaris Jénderal marios sababaraha daérah di mana Wétan Tengah (MID) Nagara parantos suksés khususna, khususna nyorot kaamanan. "Kuring muji MID kana kinerja kasalametan penerbangan anu kahontal, sanajan angka lalu lintas terus naék. Tingkat kacilakaan MID tina 2.3 kacilakaan per juta keberangkatan langkung saé tibatan Global Rate sareng implementasi efektif SARPs régional parantos ningkat tina 70.5 janten 75.23 persén — pamutahiran anu signifikan dibandingkeun sareng daérah anu sanés. ”

Prestasi ieu diilustrasikeun ku pengawasan pengawasan kasalametan ICAO, anu parantos ngungkabkeun henteu aya masalah kaamanan anu penting di daérah éta, sareng mangrupikeun hasil tina prioritas prioritas kaamanan Amérika Serikat ieu. "Kuring muji sumanget kerjasama sareng hormat pikeun prioritas kaamanan anu dicontokeun ku gancang nyarioskeun sababaraha tantangan operasional manajemen lalu lintas udara (ATM) ngalangkungan MID Contingency Coordination Team (CCTs) sareng ATM Contingency Plan," saur Dr. Liu.

Anjeunna nambihan yén tingkat kerjasama anu saé ieu diantara Amérika Serikat di daérah éta parantos nempatkeun aranjeunna kalayan saé pikeun ngalaksanakeun hasil tina Majelis 40 Anggota Amérika Anggota (A40) ICAO, narik perhatian Diréktur Jéndral pikeun resolusi dina daérah henteu ngan ukur kaamanan. , anu kalebet settingan kacilakaan enol dugi ka target 2030, tapi ogé kaamanan, kelestarian lingkungan, pangembangan ékonomi, sareng GANP. Konci pikeun ngalakukeun ieu bakal diteruskeun kerjasama sareng pangwangunan kapasitas ku ICAO No Country Left Behind (NCLB) inisiatif.

"Éta parantos ngadorong pisan pikeun nyatet kumaha caketna nagara-nagara anjeun parantos damel sareng Kantor Wilayah MIDAO di handapeun No Country Left Behind, mastikeun yén pertumbuhan anu signifikan anu anjeun alami dirojong ku kagiatan bantosan anu épéktip," saur Dr. Liu. . "Dina hal ieu, kuring hoyong ngabagjakeun Boh Nagara MID sareng Diréktur Daerah MID ICAO Mr. Mohammed Rahma, sareng timnya, ngeunaan pamekaran sareng palaksanaan Strategi NCLB Wilayah MID. Kuring ogé kedah negeskeun apresiasi jero ICAO pikeun kontribusi kauangan anu kami tampi ti MID States anu ngagaduhan peranan anu penting dina ngabantosan paningkatan régional. "

Kusabab éta mangrupakeun batu konci strategis pikeun pamekaran penerbangan di daérah éta, produksi vérsi anu diropéa tina strategi MID NCLB disatujuan ku Amérika anu miluan DGCA-MID / 5.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN