Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kapal pesiar panggedéna ka-7 sadunya ngajantenkeun perjalanan emas ka Bélis

Kapal pesiar panggedéna ka-7 sadunya ngajantenkeun perjalanan emas ka Bélis
MSC Meraviglia ngajantenkeun perjalanan emas ka Bélis

MSC Meraviglia, kapal pesiar ka-7 panggedéna di dunya, ngalaksanakeun perjalanan emas ka Bélis dinten ayeuna ngangkut ampir 4,500 tamu dina kapal.

MSC Meraviglia, dipiboga sareng dioperasikeun ku MSC Cruises sareng ngalebetkeun jasa dina Juni 2017. Éta kapal ka 7 pangageungna di dunya. Éta diwangun di galangan kapal Chantiers de l'Atlantique di St. Nazaire, Perancis ku STX Perancis. MSC Meraviglia mangrupikeun kapal munggaran MSC Cruises di kelas Meraviglia inovatif kapal-kapal generasi salajengna, didesain kanggo tiasa nelepon di seueur palabuan pelayaran internasional di dunya.

Kapal mimitina dioperasikeun di Mediterania kulon sareng ogé parantos lalayaran di Éropa Kalér dugi usum panas 2019. Dina Oktober 2019, MSC Meraviglia ngarobih deui ka Amérika Serikat pikeun kahiji kalina. Dirancang pikeun balayar dina sadaya musim sareng iklim, MSC Meraviglia anu ngagemerkeun ngamimitian perjalanan Amérika Kalér na ku tilu pelayaran ti New York City (NYC), kalebet dua rancana perjalanan ka New England sareng Kanada sareng hiji deui nempatkeun deui ka homeport barunya di Rajana. Ti 10 Nopémber 2019 dugi ka 5 April 2020, MSC Meraviglia badé balayar dua rancana perjalanan 7-wengi kulon Karibia, kalebet perhentian di Bélis.

Kalayan nami hartosna heran, desain MSC Meraviglia diideuan ku kaajaiban dunya. Promenade ala Mediterania kapal kalebet rupa-rupa toko sareng réstoran - kalebet kerja sama sareng dua koki Spanyol anu dibéntangan ku Michelin Ramón Freixa pikeun HOLA! Tapas - sareng nampilkeun langit LED pangpanjangna di laut, ningalikeun pemandangan unik siang sareng wengi. Kegiatan dina kapal kalebet taman aqua anu bertema usum salju; sasak Himalaya; bioskop XD; sareng sababaraha kleub murangkalih. Dina industri anu munggaran, hiburan dina papan MSC Meraviglia kalebet kerjasama sareng pamimpin dunya dina live hiburan Cirque du Soleil, nyiptakeun dua unik Cirque du Soleil di Laut nunjukkeun VIAGGIO sareng SONOR khusus pikeun MSC Meraviglia.

Kusabab mimiti na di 2003 ku 315 palabuan telepon sareng 575,196 kunjungan, industri kapal pesiar Belize parantos dipelak ku luncat salami dasawarsa terakhir sareng siap-siap pikeun tumuh. 2018 mangrupikeun taun ngarekam pikeun datangna pariwisata ka Bélis kalayan industri pelayaran nyalira ngadaptarkeun 1,208,137 juta pangunjung ngalangkungan 392 telepon palabuan.

Ayeuna tujuh jalur pelayaran utama nelepon telepon di Bélis. Ditambahkeun MSC Meraviglia henteu ngan ukur diperkirakeun naekeun jumlah kunjungan kapal pesiar, tapi ogé mangrupikeun indikasi anu kuat yén Bélis ayeuna janten tujuan wisata anu populér di daérah éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email