24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil Mauritius Breaking News wartos piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

10 kaunggulan top tina nyéwa mobil nganggo Pingouin Car Rental di Mauritius

10 kaunggulan top tina nyéwa mobil nganggo Pingouin Car Rental di Mauritius
Sewa Mobil Pingouin di Mauritius
Ditulis ku jelema nu nyunting

gambaran

Sewa Mobil Pingouin mangrupikeun perusahaan nyéwa mobil lokal anu aya di Level 0, Booth Rental Mobil, Counter No.9, Bandara Internasional SSR, Plaine Magnien 51520, Mauritius.

Upami anjeun iinditan ka Pulo Mauritius, nyéwa mobil tetep mangrupikeun pilihan anu paling murah kalayan langkung kabébasan pikeun ngajalajah Pulo anu saé ieu dibandingkeun sareng pilihan sanés.

Mauritius mangrupikeun tujuan wisata anu atos siap di Samudra Hindia sareng éta peryogi persiapan ageung sateuacanna kalebet reservasi ongkos udara, pamondokan sareng sarana transportasi anu pas pikeun ngurilingan sateuacan kadatangan anjeun. Misalna disarankeun pikeun pre-book transportasi anu murah sareng merenah dina anggaran shoestring kanggo ngasilkeun liburan anjeun.

Mangpaatna sareng Sewa Mobil Pingouin

Sewa Mobil Pingouin disarankeun ku kami agénsi nyéwa mobil lokal di Mauritius numana mobil tiasa pre-book kalayan gampang tina halaman wébna sareng éta tiasa dijemput sareng lungsur-langsung langsung di Bandara SSR Mauritius pas anjeun badarat. Agénsi nyewa Mobil Pingouin nyayogikeun jasa nyéwa mobil anu luar biasa di Mauritius sareng ieu mangrupikeun sapuluh dalil nilai tambah luhur.

Genah: Sewa Mobil Pingouin perenahna di daérah perdana anu cocog pikeun dijemput sareng di drop-off di bandara Mauritius. Teu aya ribut pikeun ngarambat jarak jauh ti bandara pikeun milarian aranjeunna sareng aranjeunna dibuka tina 5 énjing ka 10 wengi

Ka-panto anjeun: Sewa Mobil Pingouin ogé nawiskeun pangiriman sareng lungsur-langsar di Pulo upami pilihan hiji henteu acan dipilih. Sababaraha palanggan tiasa milih mobilna dikirimkeun di hotélna.

Kualitas pangpayunna: Nyéwa mobil Pingouin ngagaduhan kisaran armada ageung ti alit dugi ka ageung kalayan transmisi otomatis sareng manual. Mobilna dijaga kalayan saé sareng bersih-bersih anu kedah pikeun pangalaman nyetir lancar.

Réa Pilihan / Ekstra: Kauntungan sanés anu kéngingkeun manpaat nyaéta diantara tambahan anu disayogikeun kalebet kartu SIM, peta lokal, korsi mobil, hotspot wi-fi sareng sajabina. Asesoris sareng tambahan éta tiasa gampang ditambih dina prosés booking online atanapi tiasa dipesan langsung di konter sewa mobilna.

Tarip Sewa Rendah: hiji tiasa ngarepkeun mayar sakerep tina 20 euro per dinten kanggo mobil mini upami aranjeunna milari mobil anu pang mirah sareng pang alitna. Salaku conto, mobil ukuran tengah tiasa hargana sakitar 35 euro unggal dinten; hargana tujuh-tempat linggih sakitar 50 euro per dinten nalika Pengambilan tiasa hargana sakitar 55 euro per dinten; SUV hargana 60 euro kalayan sapatu lega sareng SUV méwah sapertos BMW tiasa dibasajankeun 90 dugi ka l00 euro per dinten. Harga-harga éta nunjukkeun sareng tiasa bénten-bénten gumantung kana musim. Nyewa mobil online langsung tina halaman wéb Sewa Mobil Pingouin ngamungkinkeun anjeun ngahémat dugi ka 30% pikeun nyéwaan anjeun. Gampang sareng aman pikeun mesen online di https://www.carrental-mauritius.com/ sareng kéngingkeun voucher anjeun langsung ku email.

Pajak Bandara: sababaraha agénsi nyéwa mobil ngeusi pajak pajeg sapopoé 25% tina sadaya séwaan anjeun. Nanging, ku nyéwa mobil Pingouin, Pajak Bandara henteu lumaku.

Layanan Ngarecah: Salah sahiji kauntungan tina nyéwa mobil tina nyéwa Mobil Pingouin nyaéta mobil gaganti dina dinten anu sami upami rusak.

Waktu balik mimiti / telat: Henteu aya biaya tambahan di luar jam upami hiber anjeun reureuh. Aranjeunna saurna perusahaan jasa mobil anu berorientasi layanan palanggan. Agénna bakal ngantosan anjeun di ruang nyéwa mobilna. Sewa Mobil Pingouin ogé nyayogikeun waktos waktos 3 jam sedengkeun perusahaan nyéwa mobil anu sanés tiasa ngeusi batre anjeun sapoé tambahan.

Kawijakan Asuransi: Mobilna ditutupan ku kawijakan anu lengkep. Upami anjeun henteu lepat dina tabrakan, anjeun moal tanggung jawab. Nanging, upami anjeun kajantenan kaliru dina kacilakaan, tanggung jawab maksimum sami sareng kaleuwihan éta.

Teu aya paket kaamanan: Sewa Mobil Pingouin ulah nyandak jaminan pikeun kategori mobil mini sareng ékonomi. Nalika palanggan ngajemput boh mini, ékonomi atanapi mobil kompak, aranjeunna henteu kedah ngantunkeun setoran kaamanan. Nasabah kedah netepkeun kasaimbangan séwang-séwangan na. Sewa Mobil Pingouin ulah ngahalangan artos tina kartu kiridit anjeun. Nanging, upami karusakan, jumlah maksimum anu ditagihkeun nalika lungsur kendaraan téh Mini = € 350; Ékonomi = € 400; Kompak = € 450 masing-masing.

Garis handap

Konsumén diutamakeun sareng nyéwa mobil nganggo Pingouin Car Rental Agency hartosna seueur. Kapuasan pelanggan mangrupikeun prioritas utama agénsi nyéwa mobil lokal ieu di Mauritius. Nyéwa mobil Ku Sewa Mobil Pingouin hartosna ogé seueur hemat sareng genah. Janten, waktos salajengna basa anjeun lirén di Mauritius, janten Pingouin Car Rental pilihan anu anjeun pikaresep sareng nikmati kauntungan sakumaha dicarioskeun di luhur. Kami ngarepkeun anjeun pangalaman nyéwaan mobil anu saé sareng Sewa Mobil Pingouin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.