Jazeera Airways ngumumkeun penerbangan anyar antara Kuwait sareng Al Ain, Abu Dhabi

Jazeera Airways ngumumkeun penerbangan anyar antara Kuwait sareng Al Ain, Abu Dhabi
Jazeera Airways ngumumkeun penerbangan anyar antara Kuwait sareng Al Ain, Abu Dhabi

Dimimitian dina 8 Désémber 2019, wisatawan Kuwait bakal tiasa ngapung langsung ka Al Ain, Abu Dhabi dina hiber anyar anu diluncurkeun ku Jazeera Airways. Maskapai bebas Kuwait, didukung ku Dinas Kebudayaan sareng Pariwisata - Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi), ngumumkeun penerbangan langsung anyar ka Al Ain dina acara perdagangan perjalanan di Kuwait. Acara ieu kalebet seueur mitra konci DCT Abu Dhabi di Al Ain, sapertos Rotana Hotels, Ayla Hotels, Al Bada Resorts, sareng Al Ain Equestrian, Shooting, sareng Golf Club. Ku netepkeun rute langsung anu anyar, DCT Abu Dhabi ngaharepkeun ngadorong para pelancong ti Kuwait pikeun nganjang ka kota Al Ain dina upaya nguatkeun pariwisata ka 'pusaka pusaka' emirat.

Nabeel M. Al Zarouni, Manajer Promosi Daérah, Wétan Tengah, sareng Afrika di DCT Abu Dhabi, nyarios, "Peluncuran rute penerbangan anyar nandaan bab anyar dina pariwisata antara Kuwait sareng Abu Dhabi. Kami hoyong hatur ka Jazeera Airways pikeun kerja keras sareng kolaborasi na salami sababaraha bulan kapengker sareng pikeun milih Al Ain mangrupikeun tujuan énggal di 2019, sareng kami bakal damel babarengan sareng aranjeunna di pikahareupeun pikeun ngadorong panumpang ti Kuwait pikeun mendakan Al Ain kalayan bantuan rute anyar ieu. ”

Andrew Ward, Wakil Présidén-Pemasaran & Produk Jazeera Airways, nyarios, "Kami bangga tiasa ngoperasikeun tujuan kadua di Uni Émirat Arab sareng nyayogikeun palanggan sareng seueur pilihan pikeun ngajalajah sareng nikmati permata anu disumputkeun di daérah kami. Kami komitmen ka Jazeera Airways pikeun ngahubungkeun panumpang ti peuntas jaringan kami ka tujuan anu anyar bari mastikeun kami tetep masihan aranjeunna harga sareng jasa dipercaya sapanjang perjalanan sareng maskapai kami. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN