Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kapuloan Cayman: Kinerja nunjukkeun pertumbuhan pariwisata anu tetep

Kapuloan Cayman: Kinerja nunjukkeun pertumbuhan pariwisata anu tetep
Kapuloan Cayman: Kinerja nunjukkeun pertumbuhan pariwisata anu tetep

Kunjungan Stayover terus naék pikeun Kapuloan Kayman dina Oktober kalayan datangna 23,798 jalma, kanaékan 5.76%, atanapi 1,297 langkung seueur pengunjung tibatan Oktober 2018.

Pikeun période Januari dugi ka Oktober 2019, tujuanna ngabagéakeun 410,088 pengunjung stayover, anu ngagambarkeun kamekaran 10.00% salami periode anu sami taun 2018, atanapi paningkatan 37,276 pengunjung stayover. Angka ieu ngalangkungan sadayana Januari dugi ka Oktober statistik datangna taun-taun sateuacanna kacatet, prestasi anu ngadukung salah sahiji tujuan misi wisata pamaréntah pikeun ngarangsang ékonomi Kapuloan Cayman. Diperkirakeun yén total belanja tamu ningkat ku 7.4% janten US $ 747.4 juta salami periode ieu.

"Éta negeskeun deui pikeun ngupingkeun sacara langsung pangaruh positip strategi stayover urang dina stimulasi margin kauntungan usaha pariwisata salami usum anu urang anggap usum taktak tradisional," komenter Menteri Pariwisata, Hon Moses Kirkconnell. "Kamentrian parantos teguh komitmenna pikeun sektor sareng masarakat sacara umum pikeun nyiptakeun langkung seueur kasempetan pikeun wirausaha, latihan sareng pamekaran pikeun anu resep kana usaha anu aya hubunganana sareng pariwisata, usaha anu kalolobaan ngandelkeun datangna udara pikeun ngajaga modél bisnis anu suksés. Pamaréntah kuring sacara kuat ngadukung padamelan Dinas Pariwisata pikeun ningkatkeun kunjungan ka, sareng kasadaran kana, Kapuloan Cayman di sakumna dunya pikeun mastikeun yén urang ngamaksimalkeun kasempetan anu nyababkeun pangaruh positip pikeun sektor kami sareng bisnis anu aya di pasar ieu. "

Nampilkeun data statistik unggal bulan mangrupikeun peran integral tina DOT, anu misi panilitianna pikeun ngadukung tujuan stratégis tujuan tujuan kalayan nyayogikeun data anu dipercaya, inpormasi anu berguna, sareng analisis pikeun perencanaan, pengambilan kaputusan, sareng perumusan masa depan. Ieu kalebet élévasi teras-terasan produk anu aya hubunganana sareng masarakat pikeun masarakat. Ayeuna, DOT nyayogikeun data statistik online dina format anu gampang dianggo pikeun jalma anu meryogikeun inohong anu aya hubunganana sareng pariwisata. Tambihan pangénggalna pikeun laporan panilitian anu ditawarkeun nyaéta infographic snapshot snaphot 2019 ogé aya online dina halaman wéb Resmi Kapuloan Cayman.

Nyitak Friendly, PDF & Email