24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil wartos tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

'Henteu pas sareng pantes': London strips Uber tina lisénsi operasi

'Henteu pas sareng pantes': London strips Uber tina lisénsi operasi
London strips Uber tina lisénsi operasi

Angkutan pikeun London (TfL) régulator dinten ngumumkeun kaputusan pikeun henteu ngomean UberLisénsi pikeun beroperasi di ibukota Inggris dina akhir perpanjangan pacobaan dua bulan anu dipasihkeun dina bulan Séptember. Éta parantos ngaidentipikasi "pola gagal" ku perusahaan bagi-bagi, kalebet sababaraha pelanggaran anu nempatkeun panumpang sareng kaamananna dina résiko.

Uber kaleungitan lisénsi na saatos otoritas mendakan yén langkung ti 14,000 perjalanan dilakukeun ku supir anu teu diasuransikeun.

"Sanaos ngabahas sababaraha masalah ieu, TfL henteu percanten yén masalah anu sami moal muncul deui di masa hareup, anu parantos nyababkeun yén perusahaan henteu pas sareng pantes dina waktos ayeuna," saur éta.

Kaputusan éta mangrupikeun niup utama pikeun Uber di salah sahiji pasar panggedéna tapi henteu hartosna mobil perusahaan na bakal ngaleungit langsung ti London. Teguh éta masih tiasa beroperasi dugi sadayana kasempetan pikeun banding béak. Éta tiasa ngaluncurkeun prosés resmi dina waktos 21 dinten.

Jamie Heywood, umum manajer Uber pikeun Éropa Kalér & Wétan, nyatakeun kaputusan éta "luar biasa sareng salah."

"Kami sacara dasarna parantos ngarobah bisnis urang salami dua taun ka pengker sareng netepkeun standar pikeun kaamanan. TfL mendakan kami janten operator anu pas sareng pas dua bulan kapengker, sareng kami teras-terasan maju, "saurna.

Heywood parantos janji yén "atas nami 3.5 juta pengendara sareng 45,000 supir anu dilisensikeun anu gumantung ka Uber di London, urang bakal tetep beroperasi sakumaha normal sareng bakal ngalakukeun sagala anu urang tiasa pikeun damel sareng TfL pikeun ngarengsekeun kaayaan ieu."

Dina Séptémber, TfL masihan Uber ngalegaan dua bulan ka lisénsi na sareng sababaraha kaayaan anu napel. Régulator nyarios yén perusahaan peryogi pikeun ngungkulan masalah sareng pamariksaan supir, asuransi, sareng kaamanan. Nanging, Uber parantos gagal nyugemakeun otoritas transportasi.

Perusahaan nyatakeun yén sauntuyan fitur kaamanan anyar parantos diwanohkeun kana aplikasi na dina dua taun ka pengker. Mimiti bulan ieu, Uber ngaluncurkeun sistem anu sacara otomatis mariksa kasihatan supir sareng panumpang nalika perjalanan kaganggu ku jalan anu panjang.

Éta ogé parantos ngébréhkeun tombol pelaporan diskriminasi dina aplikasi na, sareng kolaborasi sareng AA pikeun ngahasilkeun pidéo kaamanan pikeun ngadidik supir ngeunaan topik sapertos maca jalan, kagancangan, manajemén ruang angkasa, sareng kumaha lungsur sareng ngajemput panumpang kalayan aman.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov