Imah mode méwah Loewe: Katingali sapertos tahanan camp Nazi ngan ukur $ 950

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Imah mode Loewe: Katingali sapertos tahanan camp Nazi ngan ukur $ 1000
Imah mode Loewe: Katingali sapertos tahanan camp Nazi ngan ukur $ 1000

Nalika kakuatan mewah fashion Spanyol Loewe ngenalkeun kaos belang hideung sareng calana panjang set (kalayan kaos nyalira ritel $ 950) salaku bagian tina koleksi kapsul khusus anu diideuan ku keramik Inggris Inggris abad ka-19 William De Morgan, teu terang aranjeunna terang naon anu badé dituturkeun.

Baju éta langsung narik kontropérsi, kalayan jalma nunjukkeun sasaruaan anu teu raoseunana sareng seragam bergaris ikon anu dianggo ku tahanan ti kamp konsentrasi Nazi nalika Perang Dunya Kadua.

Pakaian Loewe narik komentar anu pikasieuneun dina Twitter, kalayan seueur anu naros "naon anu aranjeunna pikahareupeun di Bumi," sareng nunjukkeun yén "ampir $ 1,000, anjeun tiasa siga tahanan Nazi."

"WTF salah jalma," salah saurang koméntar nulis. "Seueur teuing anu kaleungitan kamanusaan sareng leres-leres henteu terangeun pikasieuneun anu katukang. Éra aranjeunna. "

Dina hiji pernyataan anu dipasang dina Instagram Stories na, perusahaan nyatakeun yén aranjeunna dibéjaan yén salah sahiji penampilan na "tiasa disalahgunakeun salaku ngarujuk kana salah sahiji momen anu paling ambek dina sajarah umat manusa" sareng nyungkeun hapunten "kanggo saha waé anu panginten kami henteu peka kana kenangan suci. "

Éta nambihan yén produkna parantos ditarik.

Nyitak Friendly, PDF & Email
>