24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pantun Hak Asasi manusa wartos Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Imah mode méwah Loewe: Katingali sapertos tahanan camp Nazi ngan ukur $ 950

Imah mode Loewe: Katingali sapertos tahanan camp Nazi ngan ukur $ 1000
Imah mode Loewe: Katingali sapertos tahanan camp Nazi ngan ukur $ 1000

Nalika kakuatan mewah fashion Spanyol Loewe ngenalkeun kaos belang hideung sareng calana panjang set (kalayan kaos nyalira ritel $ 950) salaku bagian tina koleksi kapsul khusus anu diideuan ku keramik Inggris Inggris abad ka-19 William De Morgan, teu terang aranjeunna terang naon anu badé dituturkeun.

Baju éta langsung narik kontropérsi, kalayan jalma nunjukkeun sasaruaan anu teu raoseunana sareng seragam bergaris ikon anu dianggo ku tahanan ti kamp konsentrasi Nazi nalika Perang Dunya Kadua.

Pakaian Loewe narik komentar anu pikasieuneun dina Twitter, kalayan seueur anu naros "naon anu aranjeunna pikahareupeun di Bumi," sareng nunjukkeun yén "ampir $ 1,000, anjeun tiasa siga tahanan Nazi."

"WTF salah jalma," salah saurang koméntar nulis. "Seueur teuing anu kaleungitan kamanusaan sareng leres-leres henteu terangeun pikasieuneun anu katukang. Éra aranjeunna. "

Dina hiji pernyataan anu dipasang dina Instagram Stories na, perusahaan nyatakeun yén aranjeunna dibéjaan yén salah sahiji penampilan na "tiasa disalahgunakeun salaku ngarujuk kana salah sahiji momen anu paling ambek dina sajarah umat manusa" sareng nyungkeun hapunten "kanggo saha waé anu panginten kami henteu peka kana kenangan suci. "

Éta nambihan yén produkna parantos ditarik.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov