Pariwisata séks sareng palacuran: Tujuan mana anu aman?

Pariwisata séks sareng palacuran: Tujuan mana anu aman?
Pariwisata séks - Museum Érotis
Ditulis ku jelema nu nyunting

Sababaraha palancong khusus ngarencanakeun perjalanan pikeun minuhan kahoyong séksualna. Sebut éta liburan séksual-indulgent, upami anjeun hoyong. Aranjeunna impian tina gaduh senang di kabupaten lampu beureum sareng ngarepkeun studio pijet érotis.

Bener henteu aya anu salah ku éta salami anu ngumbara merhatoskeun martabat pagawé séks. Pandangan pagawé séks kedahna pikeun masihan hormat ka aranjeunna. Sareng palancong kedah ngajauhan sagala rupa perdagangan manusa atanapi kagiatan anu ngalibetkeun barudak dina panyalahgunaan séks.

Upami didugikeun, tujuan mana anu aman pikeun nampi pariwisata séks? Di sababaraha nagara, industri séks mikaresep perlindungan otoritas penegak hukum. Terus diémutan ieu sareng milarian tujuan wisata séks anu pangsaéna anu tiasa diperhatoskeun, ieu aya 10 pikeun daptar:

Thailand 

Thailand ngagaduhan sababaraha kota dimana pariwisata séks diwanohkeun sacara teu langsung. Kota-kota éta kaéndahan pagawé séks, sapertos Pattaya sareng Distrik Lampu Merah Bangkok. Nyatana, Bangkok parantos dinobatkeun salaku ibukota séks anu paling terkenal di dunya.

Leres pisan kana wisata alam kelaminana anu terkenal, éta parantos disebat surga para séks. Aya awéwé anu daék ngajual jasa pikeun artos anu gedé pikeun pangumbara. Ieu akurat pisan yén aman pikeun nyatakeun aya pagawé séks di unggal kaki pasagi Bangkok.

Tapi naha sah? Sabenerna, henteu. Pariwisata séks atanapi palacuran henteu kénging ku hukum nagara. Nanging, éta ogé aya dina kakendali pulisi, sareng pamaréntah tetep buta mata kana industri séks kusabab jutaan jutaan penghasilan pikeun PDB nasional.

Singapura

Di Singapura, padamelan séks sah sakumaha légal tiasa sareng diatur ku hukum, tapi kagiatan négatip anu aya hubunganana sareng palacuran ditiliti ku pulisi. Kusabab ieu, jasa séks sareng pangmayaran na biasana dilakukeun di tukangeun panto anu ditutup.

Nalika palacuran panginten légal, pimping sareng bordil henteu sah. Pulisi biasa ngaheureuyan - ieu sigana janten téma umum dina industri séks paduli nagara - tapi imah séks anu kasohor kedah nonton sacara ati-ati pikeun mastikeun yén teu aya kagiatan kriminal di tempat éta.

Singapura mangrupikeun bangsa anu masihan kabébasan pikeun palacur pikeun ngalakukeun bisnisna nyalira di apartemen atanapi imahna nyalira di tempat-tempat anu terkenal sapertos Geylang Road, Orchard, Decker Road, sareng Distrik Lampu Merah Keong Saik. Éta ogé tiasa ngalakukeun éta di tempat anu diséwakeun ku aranjeunna atanapi di hotél klién.

Pelacur kedah ngalaman pamariksaan médis pikeun ngadeteksi STD sareng kedah nyandak sertipikat anu nyatakeun yén éta sanés operator tina panyakit anu ditularkeun séksual.

Républik Dominika

Républik Dominika mangrupikeun raksasa pariwisata séks, sareng leres, éta sah sareng aya dina panangtayungan penegak hukum. Tapi sapertos Singapura, urang henteu tiasa ngajalankeun bordil pikeun milarian artos ti padamel séks atanapi ngalangkungan pihak katilu. Pagawe kelamin kudu neangan artos nyalira.

Di DR, pagawé séks tiasa janten pagawé mandiri upami aranjeunna hoyong kitu. Sareng aya ogé kasempetan pikeun kalibet dina bisnis jual beli séks di daérah anu katelah daérah kelas luhur.

Ukraine

Di Ukraina, Kiev sareng Odessa katelah kota pariwisata kelamin anu paling dipikaresep di nagara éta. Pariwisata séks saleresna haram di dieu, tapi henteu seueur kamungkinan gangguan tina hukum. 2 kota ieu ngagaduhan kleub strip sareng panti pijat mekar di unggal tempat.

Wisatawan séks ka Ukraina ngajantenkeun tujuan pikeun henteu sono dina nganjang ka Kiev sareng Odessa dimana aranjeunna tiasa minuhan nafsu séksualna kalayan bantosan awéwé sareng lalaki Ukrania.

Jepang

Kabupatén lampu merah anu populér di Jepang nyaéta jalan-jalan Roppongi di Tokyo. Tapi aya cekelan pikeun perjalanan séks di nagara ieu.

Sedengkeun Jepang resep sajumlah wisatawan internasional, pagawé séks awéwé henteu resep pisan ka lalaki asing. Awéwé Jepang condong yakin yén jenis kelamin anu dipikahoyong ku urang asing nyaéta kasar sareng aranjeunna henteu pikaresepeun.

Bareng sareng éta, aranjeunna henteu resep bau awak urang asing sareng mendakan halangan bahasa pikeun ngahambat diri tina diri sorangan pikeun nyenangkeun karep séksual konsumén.

Kosta Rika

Naha anjeun terang yén 10 persén sadaya anu angkat ka Kosta Rika badé ka ditu pikeun hubungan séks? Naon anu ngajantenkeun nagara sapertos populér? Naha hargana saé? Naha pagawéna ngan ukur terampil?

Nya, meureun, tapi kaseueuran éta sabab di Amérika Serikat Amérika, pelacuran haram, sareng Kosta Rika henteu jauh teuing.

Nyatana, seueur migran anu kabeungkeut ku Amérika Serikat ngalaksanakeun palacuran di Kosta Rika dugi ka ampir 80 persén.

Venezuela

Di Vénézuéla, awéwé ngagaduhan sipat anu paling berharga anu ngajantenkeun aranjeunna mangrupikeun penjelmaan tina wujud nyata kaéndahan anu kantos kapendak di Bumi. Ieu leres kalayan jumlah awéwé bénsinél anu parantos kéngingkeun gelar Miss World.

Di dieu, prostitusi sah, sareng padamelan kelamin mangrupikeun norma, khususna di Caracas. Kota ieu booms kalayan layanan ngiringan pikeun pikaresepeun wisatawan kelamin.

Bordél ogé aya di dieu ogé panti érotis sareng spa urut séks.

Spanyol

Spanyol tiasa nyarios sadayana - anggur, perang banteng, sareng palacuran hukum. Distrik lampu beureum di Spanyol seueur sareng aktip.

Bahkan di kota anu teu aya kabupaten lampu merah, anu ngumbara kelamin sigana mendakan palacuran siap nyayogikeun jasa aranjeunna pikeun artos anu saé.

Indonesia

Indonésia ngagaduhan reputasi anu goréng pikeun perdagangan seksual budak leutik, janten para palancong séks disarankeun ati-ati pisan dimana aranjeunna mendakan pangalaman séks.

Mungkin cara anu paling aman pikeun milarian jinis di Indonésia nyaéta ngagunakeun Internét. Aya cincin palacuran sareng forum palacuran anu tiasa diaksés ku pangumbara séks ngalangkungan média sosial.

Di Gili sareng Bali, pariwisata séks henteu resmi diucapkeun di dieu - éta haram - janten ati-ati disarankeun.

Amsterdam

Ayeuna Amsterdam terkenal pisan kusabab Distrik Lampu Merah na. Di dieu, palacuran lengkep légal sareng aman. Aranjeunna bahkan ngagaduhan bagian tina halaman wéb na khusus pikeun Distrik Lampu Merah.

Jalma bahkan tiasa muka balanja jandela sacara langsung ku jalan-jalan ngalangkungan bordil sareng ningali pelacur dina jandéla.

Aya ogé ayana musium séks dimana palancong séks tiasa diajar sababaraha hal-hal énggal ngeunaan kasenangan jasmani ngalibetkeun cinta jasmani.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

1 Comment

eTurboNews | TravelIndustry News