Siswa Arab Saudi lulus tina program pangendali lalu lintas udara Selandia Anyar

Siswa Arab Saudi lulus tina program pangendali lalu lintas udara Selandia Anyar
Siswa Arab Saudi lulus tina program pangendali lalu lintas udara Selandia Anyar

Sakelompok 25 mahasiswa Arab Saudi parantos lulus tina program latihan kontrol lalu lintas udara (ATC) anu disayogikeun ku Airways Internasional Ltd., saatos dua taun diajar di Selandia Anyar.

Kalulusanana dina dinten Kemis 29 Nopémber nandaan kasuksésan siswa dina beasiswa dua taun anu disayogikeun ku Kamentrian Atikan sareng Otoritas Umum Penerbangan Sipil (GACA) di Saudi Arabia, pikeun latihan pangendali lalu lintas udara pikeun Saudi Air Navigation Services (SANS). Anggota tim eksekutif SANS, sareng sababaraha anggota kulawarga murid lulusan angkat ti Saudi Arabia pikeun ngahadiran kalulusan éta.

Airways parantos ngalatih murid Arab Saudi di fasilitas latihan ATC na di Palmerston North ti saprak 2010. Ieu mangrupikeun kelompok murid anu kagenep pikeun ngalatih sareng Airways di Selandia Anyar, ngajantenkeun total jumlah murid janten 170 ti saprak 2010. Grup sanés murid Arab Saudi bakal ngalengkepan latihanana di Selandia Anyar dina April 2020.

CEO Airways International Ltd Sharon Cooke nyarios, "Kami hoyong ngabagjakeun lulusan ieu kusabab hasil parantosan program latihan ATC anu suksés, sareng konsumén urang GACA sareng SANS nalika aranjeunna damel nambihan jumlah pangendali lalu lintas udara anu disertifikasi di Wétan Tengah. ”

Beasiswa masihan murid kasempetan unik pikeun hirup sareng diajar di Selandia Anyar dina perjalanan pikeun janten pengendali lalu lintas udara anu disertifikasi. Siswa nyéépkeun 12 bulan kahiji diajar basa Inggris di Kaplan International College sareng Auckland University of Technology, teras ngarengsekeun program pelatihan ATC 12 bulan sareng Airways di Palmerston North.

Siswa tetep sareng kulawarga homestay lokal dimana mungkin, sareng lebet kana budaya sareng gaya hirup Selandia Anyar. Aranjeunna ngalatih dina simulator kontrol lalu lintas udara anu canggih, nyayogikeun pangalaman dunya nyata dina lingkungan diajar anu pikaresepeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov