Kasempetan terakhir pikeun nganjang ka Victoria Falls sateuacan éta garing?

Victoria-Curug
Victoria-Curug
Ditulis ku eTN Ngatur Editor

Pemangku kepentingan Zimbabwé dina industri pariwisata, anu kalebet pejabat ti Kamentrian Lingkungan Hidup, Iklim, Pariwisata sareng Industri Perhotelan, Otoritas Pariwisata Zimbabwé (ZTA), Otoritas Taman Nasional Zimbabwé sareng Otoritas Manajemén Satwa, Dewan Usaha Pariwisata Zimbabwé, hotélir, operator wisata, pariwisata panyadia palayanan, Victoria Falls Kotamadya, departemén Pamaréntahan sareng pamaén sanésna, nganjang ka leuweung hujan kamari kanggo nganilai kaayaan saatos laporan média ngeunaan Victoria Falls parantos garing sareng ngeposkeun bahaya pikeun industri perjalanan sareng pariwisata penting di Zimbabwé sareng Zambia.

Para pemangku kapentingan, dina kaayaan spanduk "Tim Pariwisata", samemehna ngayakeun konperénsi di Robins Camp di Taman Nasional Hwange ti dinten Jumaah dugi ka kamari dimana aranjeunna ngumbar kaputusan strategi komunikasi anu mandat na nyaéta ngalakukeun pembaruan sacara konstan ngeunaan nagara. urusan di industri pikeun ngalawan publisitas négatip.

Salami saminggu katukang, gambar sareng pidéo Curug Victoria garing parantos trending dina jaringan média sosial sareng internasional.

Kapala Pariwisata Zimbabwé Givemore Chidzidzi nyarios yén walunganna musiman.

"Curug Victoria anu megah mangrupikeun curug anu paling ageung sareng tetep aya kartu pos pangageungna. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta endah pisan sapertos kantos sakumaha jumlah cai anu turun ngaliwatan saleresna endah, "saurna.

"Hiji hal anu peryogi kauninga ku jalma-jalma ngeunaan curug alam ieu nyaéta yén éta ogé musiman sapertos walungan anu sanés sareng ayeuna, urang ngagaduhan tingkat cai anu ningkat.

"Kami ngadorong saha waé anu resep ningali Curug Victoria ngadatangan tempat wisata langkung ti sakali sareng dina musim anu béda. Pikeun ayeuna mah, teu aya pangaruh kana pariwisata sareng masarakat parantos sumping sapertos biasa. ”

Anggota dewan ZTA Mr. Blessing Munyenyiwa nyarioskeun henteu aya panilitian anu dikenal nunjukkeun yén Curug bakal garing dina kahirupan ieu.

Taun ayeuna karnaval cerah sareng festival Mapopoma direncanakeun pikeun Victoria Falls.

Cuthbert Ncube, Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika meredih ka jalma-jalma anu ngarencanakeun kunjungan ka Afrika: "Leres, mangga buka Victoria Falls sapertos éta kasempetan terakhir anjeun, tapi punten teras-terasan datang deui - deui bakal aya pikeun anjeun dina kahebatanana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur éditor tugas.

eTurboNews | TravelIndustry News