Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Garis Delta Air sareng LATAM pikeun ngaluncurkeun codeshare di Kolombia, Ékuador sareng Peru

Garis Delta Air sareng LATAM pikeun ngaluncurkeun codeshare di Kolombia, Ékuador sareng Peru
Garis Delta Air sareng LATAM pikeun ngaluncurkeun codeshare di Kolombia, Ékuador sareng Peru

Delta Air Galur sareng LATAM bakal ngaluncurkeun codeshare pikeun penerbangan anu dioperasikeun ku apatan LATAM tangtu di Kolombia, Ékuador sareng Peru dimimitian dina kuartal kahiji 2020, ngantosan nampi persetujuan pamaréntah anu berlaku.

Codeshare bakal nawiskeun palanggan ningkat konektipitas antara dugi ka 74 tujuan salajengna di Amérika Serikat sareng dugi ka 51 tujuan salajengna di Amérika Kidul.

Délta ngaharepkeun rék dilegakeun kasempetan codeshare kaasup langkung seueur tujuan dina waktos anu payun. Maskapai ogé ngusahakeun ngenalkeun kapamalian program flyer sering sareng aksés lounge bulak balik.

"Ieu mangrupikeun tonggak penting pikeun palanggan nalika urang ngamimitian nganteurkeun hubungan transformatif antara Delta sareng LATAM diumumkeun awal taun ieu," saur Steve Sear, Présidén Delta - Wakil Présidén Internasional sareng Eksekutif - Penjualan Global. "Sakali sadar pisan, kemitraan ieu bakal masihan kami kamampuan nawiskeun ka konsumén anu kami bagikeun jaringan anu ngarah ka industri sareng jasa unggulan di Amérika."

Dina Séptémber, Delta sareng LATAM ngumumkeun perjanjian anu bakal ngahijikeun maskapai terkemuka di Amérika Kalér sareng Kidul, anu sakali dilaksanakeun sacara lengkep bakal nawiskeun pilihan perjalanan anu diperluas sacara signifikan pikeun palanggan anu ngagaduhan aksés kana 435 tujuan di sakumna dunya. Kerja sama anu ditingkatkeun tunduk kana persetujuan pamaréntah sareng pangaturan.

Nyitak Friendly, PDF & Email