Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Hungaria wartos Rusia Ngabobol Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Bandara Budapest ngumumkeun penerbangan Budapest-Moskow anyar kalayan Ural Airlines

Bandara Budapest ngumumkeun penerbangan Moscow-Budapest énggal sareng Ural Airlines
Bandara Budapest ngumumkeun penerbangan Budapest-Moskow anyar kalayan Ural Airlines

Saatos parantos ngaluncurkeun 30 rute anyar taun ayeuna - tambahan dua masih bakal dimimitian - Bandara Budapest anu mastikeun heula hubungan langsungna ka Bandara Zhukovsky di Moskow. Terus ngalegaan jaringan jalur na dina sababaraha minggu ka tukang 2019, gateway Hungaria bakal ngamimitian operasi tilu kali mingguan ka South East Moscow sareng pasangan maskapai anyar Ural Airlines akhir bulan ieu.

Ngagunakeun A320s kelas dua maskapai Rusia, sambungan langsung katilu bandara ka kota ibukota Rusia bakal diluncurkeun dina 28 Désémber. Nuju teu aya persaingan langsung, jasa anyar Ural ngiringan Sheremetyevo (Aeroflot) sareng Vnukovo (Wizz Air) ningali Budapest nawiskeun langkung ti 4,700 korsi mingguan ka daérah kosmopolitan.

"Permintaan pikeun konéksi salajengna ka Moskow parantos atos dibuktoskeun, sababaraha taun ka pengker nyalira kami nanganan ampir 400,000 panumpang ti pasar modal," terang Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest. "Kami ngabagéakeun Ural Airlines kana portopolio kami, sareng kanyataan yén panumpang kami bakal tiasa nguntungkeun tina tautan anyar anu penting pikeun operator - nyingkahan perluna koneksi sareng nikmati jasa nonstop dugi ka tujuan utama, pikeun wisatawan bisnis sareng pelesir, ”Tambahkeun Bogáts.

Ngagabungkeun tautan anu ditetepkeun ka bandara ka Kazan sareng St. Petersburg, tautan anyar Ural Airlines bakal ningali Rusia asup kana sapuluh pasar nagara luhur Budapest anu dilayanan, janten kasalapan sareng ngetrokan Israél tina tempatna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov