Gempa bumi kuat ngabatesan Selandia Baru sababaraha jam saatos bitu gunung bitu anu ngabahayakeun

Gempa bumi kuat ngabatesan Selandia Baru sababaraha jam saatos bitu gunung bitu anu ngabahayakeun
Gempa bumi kuat ngabatesan Selandia Baru sababaraha jam saatos bitu gunung bitu anu ngabahayakeun

Selandia Anyar urang Pulo Kaler dilanda gempa bumi anu saageung 5.3 kurang ti sapoé saatos lima urang tiwas sareng dalapan urang cilaka dina letusan gunungapi Pulo Bodas anu parah.

Teu aya korban jiwa atanapi karusakan anu dilaporkeun dugi ka ayeuna dina gempa anu pang anyarna.

Gempa bumi nyerang ka jero deet sakitar 15 mil (25 kilométer) sakitar Gisborne dinten Salasa, sakitar 93 mil (150 kilométer) kidul gunung api jero cai anu nembé bitu di Pulo Bodas.

Sedengkeun laporan berita lokal nyatakeun yén tremor tiasa dirasakan di kota-kota tatangga - kalebet Cambridge, Hunterville, Dannevirke sareng Wellington - ayeuna teu aya bahaya tsunami, numutkeun Pertahanan Sipil Gisborne.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali