24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil wartos jelema piknik kandaraan News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Enterprise Holdings nami Kapala Eksekutif anyar

Enterprise Holdings nami Kapala Eksekutif anyar
Perusahaan Holdings nami Chrissy Taylor Chief Executive Officer

Enterprise Holdings, Inc. dinten ngumumkeun Chrissy Taylor, Présidén perusahaan sareng Chief Operating Officer, parantos naék janten Chief Executive Officer (CEO), mimiti Januari 1. Taylor janten ngan ukur CEO kaopat dina sajarah perusahaan langkung ti 60 taun sareng generasi katilu Taylor kapamimpinan CEO kulawarga, miheulaan salaku CEO ku bapana Andy Taylor sareng akina Jack Taylor. Jabatan éta dicekel ti saprak 2013 ku Pam Nicholson, anu bakal pensiunan di akhir taun.

"Kalayan pangalaman hand-on sareng rupa-rupa na dina sagala tingkatan perusahaan, Chrissy parantos siap pikeun nyandak Perusahaan kana jaman kasuksésan anu salajengna," saur Pupuhu Eksekutif Perusahaan Andy Taylor. "Dumasar kana nilai-nilai pendirian urang, anjeunna ngagaduhan karep anu teu aya tandingan sareng visi anu kuat pikeun bab perusahaan salajengna. Chrissy ngagaduhan dukungan lengkep ti dewan sareng kulawarga. ”

Salaku CEO, Taylor bakal ngawasi strategi sareng operasi global pikeun Enterprise Holdings, anu dibarengan ku perusahaan Enterprise Fleet Management na, nawiskeun penyewaan mobil anu lega, carsharing, rental treuk, manajemen armada, penjualan mobil ritel sareng jasa transportasi anu sanés. Perusahaan ngagaduhan sareng ngoperasikeun merek Rent Rent-A-Car, Sewa Mobil Nasional sareng Alamo Rent A Car ngalangkungan jaringan global terintegrasi tina cabang-cabang régional anu mandiri.

"Éta mangrupikeun kahormatan anu luar biasa pikeun dijantenkeun CEO sareng mingpin tim karyawan kami anu berbakat," saur Chrissy Taylor. "Kuring bersyukur pikeun pamimpin anu luar biasa anu parantos dipercayakeun ka kuring pikeun ngawangun prestasi sareng komitmen lengkep pikeun mastikeun usaha tiasa suksés salami 62 taun sareng sajabina. Kuring ngarepkeun damel sareng tim kami pikeun henteu ngan ukur mekar sareng industri mobilitas tapi ogé ngabantosan bentukna, mendakan cara anu énggal sareng inovatif pikeun ngajantenkeun perjalanan langkung gampang sareng langkung merenah pikeun palanggan. "

Taylor bakal janten salah sahiji awéwé peringkat paling luhur diantara perusahaan perjalanan panggedéna di dunya sareng salah sahiji CEO awéwé luhur di sadaya industri, dumasar kana pendapatan perusahaan. Salaku tambahan pikeun CEO, anjeunna bakal nahan gelar Présidén anu ayeuna.

"Chrissy mangrupikeun lambang budaya Perusahaan - salawasna palanggan heula, kalayan fokus khusus kana kerja tim," saur David Kemper, anggota dewan Enterprise Holdings sareng ketua panitia nominasi. "Éta pikaresepeun pikeun nonton anjeunna mekar kana pamimpin anu kuat sareng bijaksana ayeuna anjeunna; anjeunna bakal janten CEO anu hebat pisan. "

Taylor ngamimitian karirna ku ngagabung kana Program Pelatihan Manajemén Rent-A-Car Enterprise, damel di lapangan di sababaraha lokasi sewa anu béda. Transisi di 2003 ka kantor pusat perusahaan, anjeunna ngawas operasi régional di Amérika Serikat.

Di 2006, Taylor ngalih ka London pikeun ngembangkeun deui pasar Perusahaan di Inggris, Jérman sareng Irlandia. Saatos nampi MBA eksekutifna ti Washington University di St. Louis di 2010, Taylor ngagabung sareng grup Treasury Enterprise Holdings, dimana anjeunna ngabantosan rétrukturna kauangan bisnis manajemén armada perusahaan. Anjeunna janten Wakil Présidén Eksekutif sareng Chief Operating Officer di 2016 sareng Présidén di 2019.

Taylor ngajabat dina dewan yayasan kulawargana, Yayasan Crawford Taylor, sareng bakal teras ngalayanan salaku anggota dewan perusahaan tina Enterprise Holdings.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov