Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Hungaria Investasi wartos jelema piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Hungaria's Wizz Air pikeun ngaluncurkeun maskapai béaya rendah di Abu Dhabi

Hungaria's Wizz Air pikeun ngaluncurkeun maskapai béaya rendah di Abu Dhabi
Wizz Air pikeun ngaluncurkeun maskapai biaya murah di Abu Dhabi

Maskapai anggaran Hungaria Wizz Air nuju siap-siap usaha di luar buana Éropa sareng lebet ka Wétan Tengah ku ngadegkeun maskapai anak perusahaan di Abu Dhabi, UAE. Ti dinya Wizz Air narékahan rék dilegakeun modél jarak jauh jarak jauh-murah ka India sareng Afrika.

Wizz Air Abu Dhabi mangrupikeun kolaborasi maskapai Hongaria sareng Uni Émirat Arab sareng Perusahaan Pengkembangan Pembangunan Abu Dhabi (ADDH) - didirikeun ku usaha patungan sareng operasi anu bakal dimimitian dina paruh kadua 2020.

Maskapai éta bakal fokus kana nyiptakeun rute ka pasar dimana Wizz Air parantos ngagaduhan kagiatan pertumbuhan tinggi, nyaéta Tengah, Wétan, sareng Éropa Kulon tapi ogé anak bawahan India, Wétan Tengah sareng Afrika dina jangka panjang.

Armada Wizz Air Abu Dhabi mimitina mah ngan ukur diwangun ku Airbus A321neo. Ngadegkeun maskapai murah murah di Abu Dhabi, numutkeun rencana pamekaran operator, ogé bakal nyumbang kana kamekaran Émirat salaku tujuan budaya sareng wisata kelas internasional.

Ngadegkeun sareng ngaluncurkeun maskapai anyar bakal tunduk, salaku aturan, nampi sadaya persetujuan internal sareng éksternal anu diperyogikeun sareng idin, sareng ayana syarat pangaturan anu dipénta ku Otoritas Penerbangan Sipil Umum Uni Émirat Arab, yén maskapai énggal bakal kedah pendaptaran pikeun kéngingkeun sertipikat operator udara.

"Wizz Air Abu Dhabi bakal ngawakilan léngkah salajengna dina jalur pertumbuhan Wizz Air, dumasar kana modél bisnis béaya rendah anu suksés, nawiskeun perjalanan anu lumayan pikeun beuki nambahan konsumén," saur József Váradi, menata diréktur Wizz Air Holdings. "Kami yakin maskapai anyar éta berpotensi janten pamaén penting di daérah éta."

Mohamed Hassan Al Suwaidi, CEO ADDH nyarios: "Salaku mitra pamaréntah anu dipercaya kalayan amanat anu jelas pikeun nguatkeun sektor ékonomi non-minyak utama Abu Dhabi, kami bangga damel sareng Wizz Air, maskapai anu ayana pasar anu kuat sareng pangakuan mérek di pasar Éropa utama.

Ngalangkungan kemitraan urang sareng Wizz Air, kami narékahan pikeun ngamangpaatkeun paménta anu ningkat pikeun anggaran perjalanan sareng ngadukung pamekaran kontinyu Abu Dhabi salaku tujuan budaya sareng wisata kelas dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.