Kolombia ngalarang Uber

Kolombia ngalarang Uber
Kolombia ngalarang Uber

Departemen Perindustrian sareng Perdagangan Pamaréntah Kolombia ngumumkeun peraturan anyar, ngalarang karya Uber di nagara.

Dilaporkeun yén agénsi éta ngadukung operator taksi lokal Cotech, nyatakeun yén Uber nyababkeun kaluarna nasabah armada taksi sareng pelanggaran aturan persaingan.

Uber ngaku gaduh 2 juta klién sareng 88,000 supir di Kolombia.

Kaputusan anyar Departemen Perindustrian sareng Perdagangan diterapkeun langsung.

Numutkeun ka média lokal, Uber parantos banding ka Mahkamah Agung Kolombia.

Saméméhna, diktator Turki Recep Tayyip Erdogan ngumumkeun larangan dina kagiatan Amérika Uber di Turki.

Uber ogé kapaksa ngeureunkeun operasi di Bulgaria, Dénmark sareng Hungaria.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali