Etihad Airways nandatanganan perjanjian codeshare sareng Kuwait Airways

Etihad Airways nandatanganan perjanjian codeshare sareng Kuwait Airways
Etihad Airways nandatanganan perjanjian codeshare sareng Kuwait Airways

Etihad Airways, maskapai nasional Uni Émirat Arab, sareng pamawa bendera Kuwait, Kuwait Airways, parantos nandatanganan kemitraan codeshare pikeun layanan terpilih dina pamesanan anu mimiti 22 Désémber 2019, pikeun perjalanan ti 5 Januari 2020.

Dumasar kana persetujuan pangaturan, Etihad bakal nempatkeun kode 'EY' na kana penerbangan Kuwait Airways anu dioperasikeun ti Abu Dhabi ka Kuwait, Najaf sareng Dhaka.

Dina gilirannana, Kuwait Airways bakal nempatkeun kode na 'KU' dina penerbangan Etihad ti Kuwait ka Abu Dhabi, Belgrade, Casablanca, Rabat, Khartoum, Johannesburg, Lagos, Nairobi, Male di Maladéwa, sareng Mahe di Seychelles.

Tony Douglas, Chief Executive Officer Group, Etihad Aviation Group, nyarios: "Ieu mangrupikeun léngkah munggaran anu hébat pikeun anu kami ngarepkeun janten hubungan anu saling nguntungkeun sareng berkembang antara Kuwait Airways, salah sahiji maskapai pangkolotna sareng paling berpengalaman di daérah éta, sareng Etihad, salah sahiji anu bungsu na paling diaku. Jaringan gabungan sareng kaunggulan produk tina kolaborasi codeshare kami sareng Kuwait Airways bakal nyiptakeun kauntungan anu nyata pikeun konsumén urang, ngawangun hubungan anu kuat antara dua nagara urang, bari nyayogikeun langkung raoseun sareng jasa hiber anu hadé sareng silaturahmi.

“Additionally, it gives Etihad unprecedented access to important markets not served by Etihad, particularly to Iraq and Bangladesh, where we have significant point-to-point and transfer traffic, and complements our existing services to cities such as Istanbul, enabling us to now offer flights to the city’s secondary gateway.”

Kamel Al-Awadhi, Chief Executive Officer of Kuwait Airways, nyarios: "Kami nampi Etihad salaku mitra codeshare. Kemitraan anyar ieu bakal nyandak konéktipitas anu ditingkatkeun sareng ningkatna genah ka konsumén kami, anu tiasa ngarepkeun tingkat jasa anu sami anu sami anu aranjeunna nampi ti maskapai kami nalika aranjeunna ngumbara dina penerbangan codeshare ka sareng ti Kuwait ka Abu Dhabi sareng sajabina.

"Perjanjian éta bakal ngadukung operasi Kuwait Airways sareng Etihad di antara dua kota ibukota urang sareng nyayogikeun langkung seueur pilihan perjalanan saluareun kadua gerbang. Kemitraan codeshare bakal masihan konsumén kesederhanaan mésér penerbangan nyambungkeun dina dua maskapai nganggo hiji reservasi, ngajamin pangalaman anu lancar sapanjang perjalanan. Panumpang sareng agén perjalanan bakal tiasa pesen langsung kana penerbangan ieu ngalangkungan sistem reservasi halaman wéb sareng agén kami. Salajengna, kemitraan codeshare ieu henteu ngan ukur bakal ningkatkeun hubungan antara dua maskapai tapi ogé hubungan anu kuat antara dua nagara persaudaraan Kuwait sareng Uni Émirat Arab. ”

Etihad Airways ayeuna ngoperasikeun lima penerbangan harian anu balik antara Abu Dhabi sareng Kuwait, sareng Kuwait Airways ngalayanan Abu Dhabi kalayan layanan sadidinten.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN