Kolombia Diserang ku 6.0 Lini

Kolombia diserang ku 6.0 gempa bumi
Gempa Kolombia
Ditulis ku jelema nu nyunting

Gempa bumi saageung 6.0 nyerang Colombia dinten ieu, 24 Désémber 2019, tabuh 19:03:52 UTC ngoyagkeun gedong di ibukota, Bogota. Hal ieu ngajantenkeun 2 gempa bumi kajantenan di Amérika Kidul dina dinten anu sami, salaku gempa bumi anu sami-sami neunggeul Argéntina sababaraha jam tadi.

Survei Geologi AS nyatakeun gempa ieu dipuseurkeun di sakitar 100 mil kiduleun Bogota caket kota Lejanias. Gempa susulan 5.8 diukur caket dieu 16 menit engké.

Nalika oyag ti gempa 6.0 munggaran réngsé, sirineu disada di kota bogota.

Teu aya laporan karusakan atanapi cilaka.

Gempa ieu ayana di jero 10 kilométer dina jarakna ieu lokasi:

  • 4.8 km (2.9 mi) SSE of Lejanias
  • 33.4 km (20.7 mi) W ti Granada
  • 40.6 km (25.2 mi) SW of San Martin
  • 61.3 km (38.0 mi) SSW of Akasia
  • 83.3 km (51.6 kuring) SSW of Villavicencio
Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | TravelIndustry News