24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Mitra Pariwisata Seychelles Mitra sareng panghargaan Esquire Wétan Tengah ngagungkeun Industri Terbaik

Mitra Pariwisata Seychelles Mitra sareng panghargaan Esquire Wétan Tengah ngagungkeun Industri Terbaik
Seychelles
Ditulis ku jelema nu nyunting

Luyu sareng strategi pemasaran na pikeun ningkatkeun pidangan tujuan, Dewan Pariwisata Seychelles (STB) kolaborasi sareng ITP's Esquire Wétan Tengah, majalah lalaki terkemuka di Wétan Tengah, pikeun Juara Esquire Award kasalapan taunan na diayakeun di Pengadilan Arab One & Only Royal Mirage di Dubai.

Kapala Pimpinan Eksekutif STB, Ny Sherin Francis, sareng Perwakilan STB anu dumasarkeun di Dubai, Mr. Ahmed Fathallah ngahadiran penghargaan éta, anu mangrupikeun perayaan prestasi luar biasa lalaki sareng awéwé di Wétan Tengah dina sataun katukang.

Pengadilan Arab Hiji-hijina Royal Mirage urang nyayogikeun suasana anu saé sareng pemandangan anu hadé pikeun acara éta, ti ops poto, ka panggung tengah, sareng ka tuang tuang, anu suksés nambihan faktor anu pikaresepeun dina acara éta.

Diperhatoskeun salaku salah sahiji wengi panghargaan paling bergaya di daérah Arab, upacara ieu dieusi ku pemenang penghargaan bertingkat, sareng pastina, sababaraha undangan anu sangat bergengsi di wilayah Wétan Tengah.

"Kusabab daérah GCC teras-terasan nyayogikeun panarimaan positip ka Seychelles salaku tujuan, éta wajar pikeun urang sumping kana proyék ieu, anu henteu ngan ukur ngadukung daérah dina usahana pikeun mekarna cakrawala tapi ogé nyayogikeun panggung tengah pikeun liburan urang surga. Kajadian sapertos kieu ngabuktoskeun sareng ngarayakeun yén sakumaha waktosna waktos, daérah mimiti langkung dipikaterang sareng mekar pikeun poténsi kréatip para pencipta Arab, paningali sareng inovator - anu muka panto pikeun langkung kolaborasi di masa hareup sareng tangtosna langkung seueur paparan, ”Saur Pak Fathallah, anu damel babarengan sareng panata acara.

Perwakilan STB di Dubai Ahmed Fathallah dipasihan kahormatan pikeun nampilkeun tilu tina prestise Esquire penghargaan, nyaéta 'Humanitarian Award' ka Kashif Siddiqi sareng Bacary Sagna, "Comedian of the Year" ka Ahmed Helmy, sareng Comeback of the Year ka Anthony "The Mooch" Scaramucci.

Acara Esquire Wétan Tengah ngahargaan kajelasan bakat kreatif dina seni, pilem, musik, mode, sareng sastra di daérah éta, ogé anu énggal dina bidang ieu.

Kalayan kadaharan sareng inuman anu saé tina One & Only Royal Mirage, sareng musik sareng suasana anu saé, para hadirin sapuk éta wengi anu saé anu henteu pernah hilap.

Langkung seueur warta ngeunaan Seychelles.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.