USA sacara resmi nyatakeun 2020 Taun Anyar 14 jam sateuacan Washington DC: Biba Anu Nuebu

Amérika Serikat sacara resmi nincak dékade anyar 14 jam sateuacan Washington DC.

Wilujeng taun énggal! Biba Anu Nuebu! Nalika Guam ngitung turun Taun Anyar 2020 éta ngan 10.00 enjing di New York tanggal 31 Désémber Sareng Guam, Amérika Serikat sacara resmi asup dékade anyar.

The paradise pulo Guam lokasina ngan hiji jam hiber ti Manila rang dina Taun Anyar AS. Saban poé Guam dimimitian poé pikeun Amérika, sarta maranéhna ngalakukeun ieu di tengah wengi jeung pihak, kembang api jeung loba kagiatan teu ukur dina kawentar. hotél paradise pakansi ieu. Ieu peuting geulis di Guam.

Pantai bakal dibungkus dinten ayeuna tanggal 1 Januari sareng dina waktos anu sami, New York bakal lungsur bal.

Dimana Taun Anyar nyaéta Biba Anu Nuebu sareng dékade anyar pikeun Amérika Serikat?
Guam

bagja Taun Anyar ogé ka  Samoa sareng Pulo Natal di Kiribati - nagara-nagara munggaran di dunya anu asup 2020.

In SamoaTaun Anyar Hawa langkung suram tibatan biasana tempo nagara ngan ngalamun pikasieuneun kasihatan ku cacar maéhan puluhan. Nalika kembang api bitu di tengah wengi ti Gunung Vaea, nyawang ibukota, Apia, akhir taun mangrupikeun waktos sedih sareng émutan.

Pintonan kembang api anu luar biasa ti Sky Tower parantos ngaluncurkeun Auckland, Selandia Anyar ngarayakeun taun énggal. Pameran kembang api panggedéna Selandia Anyar dibarengan ku laser sareng animasi, anu munggaran pikeun Sky Tower.

Pamaréntah Fiji nyaéta nyaram kantong plastik ti ayeuna sareng nagara ngagabung kana daptar nagara-nagara Pasipik anu tumuh pikeun ngalakukeun éta.

Pulo Kepulauan Marshall, Vanuatu, Niue, Samoa sareng larangan Selandia Anyar parantos aya pangaruhna nalika bangsa Pasifik anu paling padumukanna, Papua Nugini, ngagabung sareng aranjeunna dina akhir bulan payun.

 

 

 

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali