Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pusat Ketahanan Pariwisata Global Nepalese bakal Dibuka dina April 2020

Pusat Ketahanan Pariwisata Global Nepalese dibuka dina bulan April 2020
Menteri Pariwisata, Hon Bartlett dina diskusi sareng Prof Dr Dharma K Baskota (R), Wakil Kanselir Universitas Tribhuvan di Kirtipur, Kathmandu Nepal dimana Pusat Ketahanan Pariwisata Global Satelit bakalan aya. Gabung dina bursa nyaéta Ibu Bartlett (L). Menteri diwanohkeun ka sakumna fakultas paguron luhur dina rapat anu saé pisan kaasup pamangku kapentingan sapertos Dewan Pariwisata Nepal, Akademi Pariwisata sareng Manajemen Hotel Nepal sareng Otoritas Rekonstruksi Nasional. Pusat bakal janten anu kadua pikeun diresmikeun ti Désémber taun kamari nalika Menteri parantos rapat sami sareng Wakil Kanselir sareng fakultas Universitas Kenyatta di Nairobi.

nu Pariwisata Jamaika Menteri, Hon Edmund Bartlett, nyatakeun April 2020 mangrupikeun tanggal anu disayogikeun pikeun sacara resmi muka Satelit Global Ketahanan Pariwisata sareng Pusat Manajemen Krisis di Nepal. Pengumuman ieu saatos kunjungan Menteri Bartlett ka Nepal pikeun nyimpulkeun diskusi pikeun Memorandum of Understanding pikeun ngadegkeun Pusat.

"Ngadegna Pusat Satelit anyar ieu di Nepal mangrupikeun léngkah anu langkung saé pikeun ngawangun katahanan global ngaliwatan panilitian sareng ngabagi inpormasi sacara real-time. Pusatna bakal aya di Universitas Tribhuvan, anu ngagaduhan sakitar 200,000 mahasiswa anu bakal nyumbang pisan kana pangkalan pangetahuan sareng pamekaran prakték-prakték pangsaéna pikeun daérah, "saur Menteri Bartlett.

Tujuanna pikeun ngawangun Pusat Ketahanan Pariwisata Satelit global nyaéta nyiptakeun jaringan bak mikir anu bakal ngembangkeun solusi pikeun gangguan global anu mangaruhan industri pariwisata. Gangguan ieu kalebet kajadian iklim sapertos badai sareng gempa bumi, térorismeu sareng kajahatan siber, sareng anu sanésna.

Menteri Bartlett nambihan yén "Kuring ogé resep yén GTRCM parantos nampi telepon ti nagara sanés sapertos Cina, Kamboja, Myanmar sareng India pikeun ngawangun langkung seueur Pusat Satelit ieu sareng urang ayeuna bakal ngamimitian diskusi pikeun kerangka muka Pusat ieu. Telepon pikeun Pusat ieu didirikeun, nyarioskeun kabutuhan global pikeun mastikeun kelangsungan industri pariwisata ngalangkungan ngawangun daya tahan. "

Ngadegna Pusat Satelit di Nepal saatos ngadegna Pusat Satelit di Kénya. Salaku tambahan, GTRCM ogé bakal ngawangun Pusat Satelit di Seychelles, Afrika Kidul, Nigeria, sareng Maroko pikeun ngalegaan jangkauanana di jero buana.

Dina nyorot pentingna Pusat anyar ieu, Diréktur Eksekutif tina GTRCM, Profesor Lloyd Waller nyatet yén "Ayana GTRCM di Nepal manjangan jangkauan sareng lingkup Pusat pikeun tiasa nalungtik sareng ngungkulan masalah ketahanan pariwisata di Asia, sedengkeun sakaligus ngamungkinkeun Pusat di daérah sanés dunya pikeun aksés kaahlian ti Asia. ”

GTRCM, anu mimiti diumumkeun dina 2017, ngoperasikeun dina kontéks global anu dicirikeun ku sanés ngan ukur tantangan anyar tapi ogé kasempetan anyar pikeun pariwisata dina upaya ningkatkeun produk pariwisata ogé pikeun mastikeun kelestarian pariwisata sacara global.

Tujuan utama Pusat nyaéta pikeun ngabantosan kasadaran tujuan, manajemén, sareng pamulihan tina gangguan sareng / atanapi krisis anu mangaruhan pariwisata sareng ngancam ékonomi sareng mata pencaharian sacara global.

Menteri diperkirakeun balik ti Nepal dinten Minggu, 5 Januari 2020.

Tambih deui warta ngeunaan Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email