24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil Italia Megatkeun Warta wartos kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Genep turis Jérman dibunuh di Tyrol Kidul, Italia

karpét
Genep turis Jérman nuju pakansi di kampung Luttach Kidul Tyrol, Italia parantos tiwas di propinsi Itali Kalér ieu. South Tyrol mangrupikeun tempat wisata sareng daérah ski anu populér.
Hiji mobil nabrak gorombolan. Pulisi lokal anu nalungtik kajadian éta.
Supirna mabok. Lokal ti Kiens tatangga dikabarkan ngagaduhan kadar alkohol-alkohol anu luhur pisan. Supirna aya di rumah sakit kanggo panyilidikan langkung lanjut.

Tabrakan anu fatal kajantenan mimiti dinten Minggu énjing di kampung Luttach caket wates Italia sareng Austria. Genep jalma, anu teu acan dikenal, pupus di tempat kajadian sedengkeun sababaraha anu sanésna parah. Kabangsaan korban dilaporkeun ku pulisi Bolzano, ibukota propinsi Tyrol Kidul.

Numutkeun ka pusat telepon darurat nagara, genep urang deui sedeng dugi parah & tilu urang rada cilaka. Anu cilaka dirawat di rumah sakit di South Tyrol & Innsbruck.

Wewengkon alpine Italia mangrupikeun tempat ski, sareng komune Ahrntal, tempat ayana Luttach, janten diantara tujuan wisata anu populér. Ngan minggu kamari tilu turis Jérman dibunuh di Tyrol Kidul dina longsoran.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.