Penerbangan Amman sareng Bahrain ka Baghdad dibolaykeun saatos masalah kaamanan

royaljordanian
royaljordanian

Pamawa bendera nasional Yordania ngaluarkeun pernyataan anu merinci yén éta parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeun jasa antara Amman sareng Baghdad "dugi ka aya bewara salajengna". Dicarioskeun kaputusan kaputusan na "dina kaayaan kaayaan kaamanan di kota sareng Bandara Internasional Baghdad".

Teluk Air ogé ngagantungkeun penerbangan ti Bahrain ka Baghdad sareng Najaf nyutat masalah kaamanan saatos dibunuh komandan Iran luhur dina serangan udara AS caket bandara Baghdad.

Penerbangan Royal Jordanian ka Basra, Erbil, Najaf, sareng Sulaymaniyah operasi normal sakumaha anu dijadwalkeun. Maskapai ieu ngoperasikeun 18 penerbangan anu dijadwalkeun mingguan antara Amman sareng Baghdad.

Pengumuman maskapai datang saatos Jéndral Iran Soleimani tiwas minggu kamari dina serangan drone AS anu dipesen ku Présidén AS Trump.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali