24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil Cruising kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Pertumbuhan ékspansi domestik domestik AS pasar pasar internasional lesu deui

Pertumbuhan ékspansi domestik domestik AS pasar pasar internasional lesu deui
Pertumbuhan ékspansi domestik domestik AS pasar pasar internasional lesu deui

Perjalanan ka sareng di Amérika Serikat ningkat 2.2% sataun langkung sataun dina bulan Nopémber, numutkeun kana Asosiasi Perjalanan ASIndéks Tren Wisata panganyarna (TTI).

Tumuwuhna perjalanan domestik dina bulan Nopémber stabil dina 2.4%, seuseueurna didukung ku kakuatan pertumbuhan pelesiran domestik anu 3.4%.

Perjalanan asup internasional nuluykeun turunna dina bulan Nopémber, kaserang 0.4%. Indéks Perjalanan Anjog — komponén ramalan TTI — nahan yén trend ieu bakal dilanjutkeun ku perjalanan inbound internasional turun 0.6% salami genep bulan ka hareup dibandingkeun sareng jaman anu sami dina taun sateuacanna.

Tapi Kongrés nyandak léngkah penting nuju ngabentuk kamunduran ku ngabaruakeun Brand Amérika Serikat agénsi pamasaran dina dinten-dinten akhir sési législatif.

"The slide panganyarna dina pangsa Amérika Serikat tina pasar perjalanan internasional bakal langkung parah tibatan Brand USA ngamajukeun Amérika Serikat, sareng Kongrés nandakeun komitmen sareng kabutuhan pikeun Amérika Serikat pikeun ningkatkeun pangsa pasar globalna ku ngabaru deui Brand USA telat dina sibuk sési, "saur Présidén Asosiasi Perjalanan AS sareng CEO Roger Dow.

Brand USA — anu badé kadaluarsana taun ayeuna-diperpanjang dugi ka taun 2027 ngalangkungan ukuran otorisasi ulang kalebet kana paket pengeluaran anu langkung ageung anu dikaluarkeun ku Kongrés di akhir Desember.

Papanggihan TTI saluyu sareng ramalan panganyarna Travel US, anu ngahasilkeun kamunduran 1% dina kunjungan internasional ka Amérika Serikat nalika data akhir dipayunkeun pikeun 2019. Sedengkeun perjalanan jarak jauh global diprakirakeun ngahasilkeun rata-rata 4.8% taunan dugi ka 2023 , laju naékna US diramalkeun ngan satengah tina inohong éta dina 2.4%; ieu salajengna bakal ngirangan pangsa AS tina total pasar perjalanan jarak jauh ti na 2015 luhur 13.7% janten ngan 10.4% ku 2023.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov