Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pariwisata Belize: Satengah juta dina datangna datangna sapeuting

Pariwisata Belize: Satengah juta dina datangna datangna sapeuting
Menteri Pariwisata sareng Penerbangan Sipil Belize, Hon. Manuel Heredia JR

Bagéa pisan yén Déwan Pariwisata Belize (BTB) ngumumkeun yén 2019 mangrupikeun taun pencapaian tonggong pikeun datangna pariwisata sapeuting.

Pikeun anu munggaran dina sajarah pangembangan Pariwisata kami, Bélis parantos ngaleuwihan tanda satengah juta dina datangna sapeuting. Dina 2019, sakumna 503,177 tamu sapeuting disambut ka Bélis, kanaékan 2.8 persén tina 489,261 di 2018. Rencana Master Pariwisata Berkelanjutan Nasional (NSTMP) didukung dina 2012, ngagaduhan tujuan pikeun ngahontal datangna sapeuting dina 556,000 ku 2030. Nanging , kalayan 10 taun sésana, inohong 2019 mangrupikeun wawakil parantos ngahontal langkung ti 90% visi 2030 ieu.

Pencapaian tonggak tonggong ieu sareng tren pertumbuhan positip anu lumangsung dina datangna sapeuting tiasa disababkeun ku seueur faktor diantarana, inisiatif pamasaran strategis promosi Bélis sacara global, kolaborasi anu ditingkatkeun sareng mitra lokal sareng internasional, kanaékan anu signifikan dina penerbangan langsung internasional ka Bélis sareng ngembangkeun sumber daya wisata sareng tujuan sakuliah nagara.

"Ieu mangrupikeun prestasi anu signifikan anu mangrupikeun bukti yén industri pariwisata Belize teras-teras dina trend anu luhur. Nyatana, dina dasawarsa ka tukang, Bélis ngalaman langkung langkung 100 persén di séktor sapeuting, naek ti 241,119 kadatangan dina 2010. Kami ayeuna ngarepkeun ngawangun prestasi ieu dina 2020, nalika urang teras damel sareng mitra industri anu dipeunteun sareng pamangku kapentingan , pikeun ngembangkeun sareng ningkatkeun produk pariwisata Belize "nyatakeun Menteri Pariwisata sareng Penerbangan Sipil, Hon. Manuel Heredia JR.

BTB nyandak kasempetan ieu pikeun ngahaturkeun nuhun ka pamangku kapentingan pariwisata pikeun komitmenna pikeun kamekaran sareng pengembangan industri. Prestasi tonggong ieu mangrupikeun negeskeun yén kusabab usaha gabungan urang, Belize tetep janten tujuan pilihan anu gancang ngembang di Daérah.

Nyitak Friendly, PDF & Email