Qatar Airways ngumumkeun dalapan tujuan anyar di Kuwait Aviation Show

Qatar Airways ngumumkeun dalapan tujuan anyar di Kuwait Aviation Show 2020
Qatar Airways ngumumkeun dalapan tujuan anyar di Kuwait Aviation Show 2020

Qatar Airways ngahudangkeun riungan dina dinten pembukaan Kuwait Aviation Show, nunjukkeun dua pesawat pang anyarna dina armada na sareng ngumumkeun rencana tujuan énggal pikeun 2020.

Paduka Mr. Akbar Al Baker, Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways; sareng Insinyur Badr Al Meer, Chief Operating Officer, Bandara Internasional Hamad ngayakeun sababaraha inohong dina chalet operator, kalebet Wakilna Syékh Mohammad Al-Abdullah Al-Mubarak Al-Sabah Wakil Amiri Diwan Menteri di Nagara Kuwait sareng Syéh Salman Al -Humoud Al-Sabah, Diréktur Jéndral, Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil - Kuwait.

Grup Qatar Airways Kapala Eksekutif, Anu Mulia Mr. Akbar Al Baker, saurna: "The Kuwait Aviation Show mangrupikeun platform anu sampurna pikeun urang pikeun ngamimitian Taun Anyar sareng ngungkabkeun sababaraha rencana anu pikaresepeun urang pikeun 2020.

"Dalapan tujuan anyar bakal ngiringan jaringan kami taun ieu salian ti gerbang Santorini, Yunani anu nembe diumumkeun; Dubrovnik, Kroasia; sareng Osaka, Jepang. Kalayan rute-rute énggal ieu, operasi kami bakal dilegakeun ka 177 tujuan di panjuru dunya, nguatkeun posisi urang salaku salah sahiji maskapai anu paling nyambung di dunya. Ieu mastikeun urang tiasa teras-terasan nyayogikeun panumpang langkung seueur pilihan sareng kalenturan nalika ngarencanakeun bisnis sareng perjalanan santai. "

Tujuan anyar:

Nur-Sultan, Kazakhstan - Dua penerbangan mingguan (dimimitian 30 Maret 2020)

Almaty, Kazakhstan - Dua penerbangan mingguan dimimitian 1 April 2020, ningkat kana opat penerbangan mingguan ti 25 Méi 2020

Cebu, Filipina - Tilu penerbangan mingguan (dimimitian 8 April 2020)

Accra, Ghana - Penerbangan harian (dimimitian 15 April 2020)

Trabzon, Turki - Tilu penerbangan mingguan (dimimitian 20 Méi 2020)

Lyon, Perancis - Lima penerbangan mingguan (dimimitian 23 Juni 2020)

Luanda, Angola - Opat penerbangan mingguan (dimimitian 14 Oktober 2020)

Siem Reap, Kamboja - Lima penerbangan mingguan (dimimitian 16 Nopémber 2020)

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN