Gala Lingkaran Pupuhu UNIGLOBE ngumpulkeun $ 17,000 pikeun Sakola Aman pikeun Pangungsi di proyék Étiopia

Brazil Corporate Travel sareng Cruise Specialist AZ Travel ngagabung sareng UNIGLOBE
Gala Lingkaran Pupuhu UNIGLOBE ngumpulkeun $ 17,000 pikeun Sakola Aman pikeun Pangungsi di proyék Étiopia

UNIGLOBE Travel Internasional Anggota Circle Chairman parantos nyumbangkeun $ 17,000 USD anu diangkat dina gala penghargaan taunanna ka Plan International UK Sakola Aman pikeun Pangungsi di Étiopia proyék.

Plan International UK mangrupikeun mitra amal global UNIGLOBE Travel. Ngalangkungan acara sareng ékspédisi penggalangan dana tim, ahli perjalanan UNIGLOBE di seluruh dunya ngempelkeun langkung $ 150,000 pikeun inisiatif Plan International UK pikeun ngabantosan murangkalih - khususna budak awéwé - pikeun mekar.

Proyék Sakola Aman pikeun Pangungsi fokus kana ngawangun sakola sareng pusat perawatan budak leutik, sareng nguatkeun jasa pendidikan anu aya, di kubu pangungsi anu kabur tina konflik di Sudan Kidul. Satengah tina sakitar 400,000 pangungsi di kemah aya dina yuswa 18 taun.

Saur Sam Davies, Kepala Paguyuban Utama di Plan International UK "Kami kalindih ku dukungan kulawarga UNIGLOBE, anu parantos janten pasangan anu luar biasa dina perjalanan urang pikeun ngadaptarkeun langkung seueur budak awéwé di sakola sareng ngupayakeun kasetaraan gender. Sumbangan anu murah ieu bakal ngabantosan urang pikeun nyayogikeun aksés deui pendidikan ngaliwatan program Safe School for Refugees di Étiopia. Atas nami Plan International UK, kuring ngahaturkeun nuhun pisan ka sadayana anu hadir dina Lingkaran Pupuhu UNIGLOBE. ”

"Kami reueus ngadukung usaha Plan Internasional pikeun masihan unggal kasempetan pikeun hirup dina unggal budak, henteu masalah kumaha kaayaan aranjeunna dilahirkeun," saur pangadeg sareng pimpinan UNIGLOBE U. Gary Charlwood.

Gala taunan Ketua's Circle ngakuan agénsi performa luhur dina sistem UNIGLOBE. UNIGLOBE Travel kantor pusatna di Vancouver, Kanada sareng ngagaduhan lokasi anggota di 60 nagara.

Ngeunaan UNIGLOBE Travel Internasional

Gawe global pikeun ngalayanan klien lokal di langkung ti 60 nagara, UNIGLOBE Travel Internasional ngungkit téknologi ayeuna sareng harga supplier anu dipikaresep pikeun ngahémat waktos sareng artos klien jeung jasa perjalanan luang. Kusabab 1981, wisatawan perusahaan sareng luang ngandelkeun merek UNIGLOBE pikeun nganteurkeun jasa anu diluar ekspektasi. UNIGLOBE Travel diadegkeun ku U. Gary Charlwood, CEO sarta boga markas dunya di Vancouver, SM, Kanada. Volume jualan sistem-lega taunan $5.0+ milyar.

Ngeunaan Plan International UK

Plan International UK mangrupikeun amal barudak. Kami narékahan pikeun mayunan hak-hak barudak sareng persamaan budak awéwé di panjuru dunya. Kami ngakuan kakuatan sareng poténsi unggal murangkalih. Tapi ieu sering diteken ku kamiskinan, kekerasan, pangaluaran sareng diskriminasi. Sareng éta budak awéwé anu paling kapangaruhan. Kampanye Kami Kusabab Abdi mangrupikeun gerakan Perempuan mangrupikeun gerakan global anu nyandak tindakan ningali dunya anu ngahargaan budak awéwé, ngamajukeun hak-hakna sareng ngeureunkeun ketidakadilan.

Kami ngadorong sareng ngabantosan barudak nyandak peran aktip dina milarian solusi pikeun masalahna sareng sadar hakna sareng poténsial lengkepna.

Langkung seueur warta ngeunaan Uniglobe.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali