24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising kuliner kabudayaan Investasi LGBTQ Warta Méwah Rapat Berita Industri rapat wartos Pengumuman Pers piknik kandaraan Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Kumaha cara ngahasilkeun artos dina Wisatawan Amérika?

aslina dina transparan

Urang Amérika resep ngumbara dunya, kalebet Éropa, Afrika, sareng Asia. Numutkeun laporan pangénggalna ku World Travel Monitor ku IPK International, perjalanan Amérika Serikat sareng Kanada nuju dirobih.

Hususna jumlah perjalanan Amérika kaluar ka Éropa ningkat ku 4.5% dina 8 bulan kahiji 2019.

Spanyol nampi 11% deui urang Amérika dituturkeun ku Itali kalayan 10%. Laporan éta nunjukkeun paningkatan perjalanan luang anu langkung luhur dibandingkeun sareng perjalanan bisnis. IPK International ngarepkeun angka anu langkung saé pikeun 2020.

Naon cara anu paling saé pikeun kéngingkeun sababaraha Dolar Pariwisata Amérika?  kumaha upami Ekspos Wisata di Pusat Perbelanjaan AS?

Sapertos éta sareng sadayana pariwara, patarosan pikeun dewan pariwisata sareng pamangku kapentingan na mangrupikeun pangasilan dina investasi pikeun kampanye teureuh.

Patarosan kalebet

  1. Naon acara perjalanan konsumen anu pangsaéna di Amérika Kalér?
  2. Naon anu nuduhkeun perdagangan industri perjalanan anu pangsaéna?
  3. Kumaha cara kéngingkeun média?
  4. Naha konsumén Amérika atanapi perdagangan mendakan kuring di Google? Gaduh posisi anu saé di Google.de panginten henteu ngagaduhan pangaruh kana pamilarian Amérika.

TravelNewsGroup, nu boga eTurboNews, ngembangkeun teureuh anu munggaran kantos di tempat-tempat anu dipikacinta ku urang Amerika nyéépkeun waktos di mal balanja kota paling terkenal. Pusat perbelanjaan penting pikeun didatangan duanana di bumi, sareng ogé nalika ngumbara.

Sapanjang taun Travel News Group bakal mamérkeun di mall balanja anu kawéntar di Amérika Serikat. Tujuanna nyaéta balanja Expo perjalanan mall pikeun ngenalkeun pasar énggal pikeun wisatawan Amérika

Di sagigireun sapuluh rébuan konsumén anu sering balanja utama, agén perjalanan sareng média bakal diondang pikeun ilubiung. Sadaya ieu bakal dikali kagiatan SEO ngalangkungan jaringan eTN sareng mitra sindikasi.

Kampanye teureuh eTN kalebet:

  • Siapkeun ruang paméran anu pikaresepeun di jero mall balanja AS
  • Pangiriman brosur sareng bahan sanés ka tempat
  • Rekrutmen ahli pikeun ngagambarkeun paméran
  • Latihan tim perwakilan.
  • Undangan ka pers sareng agen perjalanan lokal
  • Nambahkeun sababaraha hiburan anu pikaresepeun dina acara
  • Bagikeun sadaya inpormasi kontak sareng lead sareng peserta pameran
  • Ngalaporkeun éksténsif ngeunaan kajadian sapanjang taun
  • Ngahasilkeun sareng medar siaran pers ka média lokal
  • Perkenalan nganggo sadaya elemen publikasi Travel News Group, kalebet jaringan eTN.
  • Presentasi Kasalametan Wisata ku Safertourism.

Kanggo inpo nu leuwih klik di dieu

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.